Sterowanie manualnie 3 osiami

Tu możemy porozmawiać na temat podstaw budowy amatorskich maszyn CNC
Awatar użytkownika

Autor tematu
Kamsson
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 3
Posty: 108
Rejestracja: 27 gru 2017, 17:41
Lokalizacja: SUWAŁKI

Sterowanie manualnie 3 osiami

#1

Post napisał: Kamsson » 14 lip 2018, 09:09

Witam
Nigdzie nie mogę się doczytać
Widziałem ze mozna z klawiatury sterowac 3-osiami na raz.
Ja mogę tylko 1 , dopiero jak puszczę klawisz mogę sterowac następną.

Moze ktoś wie co jest na rzeczy

Pozdrawiam



Awatar użytkownika

Autor tematu
Kamsson
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 3
Posty: 108
Rejestracja: 27 gru 2017, 17:41
Lokalizacja: SUWAŁKI

Re: Sterowanie manualnie 3 osiami

#2

Post napisał: Kamsson » 14 lip 2018, 15:03

To może być wina ustawień samej klawiatury?


pukury
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 6469
Rejestracja: 23 lis 2004, 22:41
Lokalizacja: kraków

Re: Sterowanie manualnie 3 osiami

#3

Post napisał: pukury » 14 lip 2018, 19:30

Hej.
Ale - jaki to program ? :shock:
pzd.
rebeliant

Awatar użytkownika

Autor tematu
Kamsson
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 3
Posty: 108
Rejestracja: 27 gru 2017, 17:41
Lokalizacja: SUWAŁKI

Re: Sterowanie manualnie 3 osiami

#4

Post napisał: Kamsson » 15 lip 2018, 07:42

He zapomniałem napisac, mach3

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „CNC podstawy”