Spotkania
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 10
Spotkania
to jednak moze jakies spotkanie?? gril ?? i browarek??
POCZĄTEK wakacji???
POCZĄTEK wakacji???
Ostatnio zmieniony 21 gru 2009, 17:00 przez frezowacze, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 58
- Kontakt:
Z piwa będzie póki co bicie piany , nie jest to łatwa sprawą spotkanie się ale może w końcu się uda jakoś pogodzić wszystkie stronyfrezowacze pisze:to jednak moze jakies spotkanie?? gril ?? i browarek??

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 55
U mnie też do wakacji kiepsko z czasem. W wakacje będę chciał trochę nadrobić roboty w warsztacie przy maszynach ale i tak wakacje to chyba najlepszy czas na takie spotkania. Przydałoby się coś zmontować, może nawet więcej osób by się znalazło...
Pozdrawiam, skoczek.
Pozdrawiam, skoczek.
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród. - Hipolit Cegielski
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 10
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
Jestem za. już wkrótce będę mógł do was dołączyć. Na razie przyjmijcie mnie "do terminu". Mogę po Piwo wam latać, jak to latałem kiedyś na początku mojej kariery.APY pisze: Może założymy sobie klub tetryków![]()
No i oczywiście szczawikom przed 50-ką wstęp wzbroniony![]()
Pozdrawiam.
A faktem jest że ustawienie granicy na czterdziestce dało nam na forum prowadzenie. A więc trzymajmy się stetryczała grupo. Nie ma jak zjeść na czymś zęby i zarobić na nowe, bielusieńkie z najdoskonalszej porcelany. Bo dziadkowie też potrafią sobie radzić. Z brakiem zjedzonych zębów też

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1