Spotkania

Opinie, uwagi, propozycje czyli wszystko o tym forum

dell
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 36

Post napisał: dell » 22 kwie 2009, 06:08

wlasnie mi sie cos przypomnialo moze by zrobic (zakupic) jakies upominki jesli to bylby sierpien i to pewnie druga polowa sierpnia to bede mogl dorzucic pare zlociszy
co wy na to ?? jakas pamiatka by byla ze spotkania oprocz wrazen lub wyrazen :D

Znudzila mi sie reklama
Niedlugo pojawi sie nowy chomik :D

Awatar użytkownika

chaos
Administrator
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 2
Kontakt:

Post napisał: chaos » 22 kwie 2009, 08:52

Witam

Jakiś czas temu myślałem o tym aby taki zlocik zorganizować przy okazji jakich targów. Ale bardzo chętnie też się dopiszę do listy chętnych na spotkanie. Niestety na moje przybycie możecie liczyć tylko na powiedzmy 60% bo akurat na 20 sierpnia spodziewam się nowego potomka i wolał bym być przy jego narodzinach.

Cieszę się że będziemy mogli się spotkać, popić i poznać się bliżej.
Pozdrawiam
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE

Awatar użytkownika

gmaro
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 58
Kontakt:

Post napisał: gmaro » 22 kwie 2009, 09:26

Oczywiście dopisujemy...

1.Skoczek
2.Gmaro
3.Dell
4.Markcomp77
5.Frezowacze
6.Bartuss1
7.Asza PL
8.Palug
9.Gelo
10.Chaos
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem... ;) to nacisnij POMÓGŁ :]

skoczek
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 55

Post napisał: skoczek » 22 kwie 2009, 12:00

chaos pisze:Niestety na moje przybycie możecie liczyć tylko na powiedzmy 60% bo akurat na 20 sierpnia spodziewam się nowego potomka i wolał bym być przy jego narodzinach.

Cieszę się że będziemy mogli się spotkać, popić i poznać się bliżej.
Pozdrawiam
Witam serdecznie.
No to pięknie - nowy potomek może założy jakieś inne forum i my się zapiszemy na niego;).
Cieszę się że ludzie się dopisują - zapowiada się ciekawie.

Gmaro i Markcomp77 dziękuję że w sumie tak dobrowolnie wzięliście się za tworzenie listy chętnych. Nie jestem w stanie co chwilę siedzieć na forum więc Wasza pomoc się bardzo mi przyda :)

Pozdrawiam, skoczek.
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród. - Hipolit Cegielski

Awatar użytkownika

gmaro
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Kontakt:

Post napisał: gmaro » 22 kwie 2009, 12:16

skoczek pisze:Gmaro i Markcomp77 dziękuję że w sumie tak dobrowolnie wzięliście się za tworzenie listy chętnych. Nie jestem w stanie co chwilę siedzieć na forum więc Wasza pomoc się bardzo mi przyda :)
No póki co grono wąskie ale ale czasu jeszcze sporo do sierpnia :wink:
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)

skoczek
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)

Post napisał: skoczek » 22 kwie 2009, 12:33

Ale jak w takim tempie będzie się lista zawiązywała to może spotkanie wyglądać ciekawie :D. Całkiem możliwe że nawet Administrator będzie miał podwójną okazję do imprezowania :).
Jakieś upominki to fajny pomysł (najlepiej frezowane na naszych maszynkach ;) ) tylko zastanawiam się czy jak ktoś wyda w sumie sporo pieniążków, bo i dojazd i nocleg (w zależności od ilości osób) i jakaś zrzuta na to co na ogniu ma się znaleźć (jeżeli na taką formę się zdecydujecie) to czy będzie chciał jeszcze mieć wydatki na upominki. Choć w sumie pewnie to nie byłby duży wydatek, jakby się wszyscy zrzucali na jakieś drobiazgi. Dlatego piszcie swoje propozycje jak najwięcej (w ramach rozsądku :mrgreen: - panienek nie zamawiamy :mrgreen: ) bo sam wszystkiego nie wymyślę, mogę coś przeoczyć przy organizowaniu tego. Muszę przy okazji pomyśleć o toi-toi'ach :D jak się zbierze więcej osób chętnych na taki zlot.
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród. - Hipolit Cegielski

dell
Posty w temacie: 36

Post napisał: dell » 22 kwie 2009, 13:05

chodzilo mi bardziej o upominki z logo forum i z nickiem :)

skoczek
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)

Post napisał: skoczek » 22 kwie 2009, 14:05

To źle w takim razie zrozumiałem Kolegę :oops:

Awatar użytkownika

gmaro
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Kontakt:

Post napisał: gmaro » 22 kwie 2009, 14:14

Czy to już wszyscy chętni ?

skoczek
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)

Post napisał: skoczek » 22 kwie 2009, 14:21

Do sierpnia może się jeszcze ktoś dopisze, choć dobrze byłoby wiedzieć wcześniej kto chce się zjawić bo potem na szybko coś załatwiając może coś nie wyjść lub czegoś zabraknąć... Jak się nie znajdzie więcej chętnych to najwyżej będzie kameralnie :wink:

P.S. Nie wiem w końcu co z Kolegami ARGUS-em i chyba Lukadyop bo coś wcześniej wspominali o chęci dojechania razem więc nie wiem czy są chętni czy raczej nie.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „www.cnc.info.pl”