Solid edge st6 gdzie pobrać?


Autor tematu
Garry1
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 1
Posty: 53
Rejestracja: 25 gru 2011, 14:20
Lokalizacja: Konin/Poznań

Solid edge st6 gdzie pobrać?

#1

Post napisał: Garry1 » 15 lut 2020, 21:48

Witam czy jest szansa pobrać jakąś wersję studencką solid edge st6? Niestety sprzęt na lepszych wymieka 😭




Zwieszony
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 2
Posty: 62
Rejestracja: 17 cze 2015, 19:51
Lokalizacja: Wroc / Oława

Re: Solid edge st6 gdzie pobrać?

#2

Post napisał: Zwieszony » 17 lut 2020, 07:31

Do legalnej studenckiej musiałbyś być studentem :wink:, a na niej i tak byś nie mógł pracować komercyjnie.
Tak to pozostają tylko pirackie wersje


jasiu...
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 3539
Rejestracja: 14 lip 2007, 19:02
Lokalizacja: Westfalia

Re: Solid edge st6 gdzie pobrać?

#3

Post napisał: jasiu... » 17 lut 2020, 18:00

Zwieszony pisze:
17 lut 2020, 07:31
Tak to pozostają tylko pirackie wersje
Mógłbyś ograniczyć takie rady, dla dobra forum?


Zwieszony
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 2
Posty: 62
Rejestracja: 17 cze 2015, 19:51
Lokalizacja: Wroc / Oława

Re: Solid edge st6 gdzie pobrać?

#4

Post napisał: Zwieszony » 18 lut 2020, 08:59

Nie podsyłam linków, niczego nie promuję. Piszę tylko jak jest :wink:

Awatar użytkownika

Butler
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 1
Posty: 672
Rejestracja: 07 mar 2018, 16:54
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Solid edge st6 gdzie pobrać?

#5

Post napisał: Butler » 18 lut 2020, 10:47

Dla dobra forum bo jak widzę wyżej CAMy tu sponsorują banery, a one za darmo nie są wyświetlane. Jest wiele for na których takie tematy są podejmowane, odpowiedzialność linkowania pirackiego oprogramowania jednak leży na autorze posta. Jestem modem na kilku motoryzacyjnych forach - żeby nie było że głupoty piszę ;) Rażące faktycznie wpisy się usuwa, ale tu na cnc.info to jest dosłownie tabu. Zobaczcie sobie jak na AccordClubie crakują mapy do nawigacji :D
Także ten tego... Forum CNC, ale o lewym oprogramowaniu to sobie tutaj nie pogadasz, choćby mogło się wydawać że to jednak dobre miejsce na to.


TOP67
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 1
Posty: 613
Rejestracja: 17 wrz 2018, 10:47
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: Solid edge st6 gdzie pobrać?

#6

Post napisał: TOP67 » 18 lut 2020, 11:26

Nie ma żadnej pewności, że autor szuka pirackiej wersji. Raczej wręcz przeciwnie. Szuka starszej wersji, bo nowe na jego komputerze nie wyrabiają. Zapewne bez problemu można znaleźć wersje pirackie. Ale autor szuka studenckiej, z ograniczonymi możliwościami wykorzystania, bo zapewne ma taki status.

Awatar użytkownika

piocam
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 1
Posty: 313
Rejestracja: 05 sty 2011, 10:05
Lokalizacja: Wrocław

Re: Solid edge st6 gdzie pobrać?

#7

Post napisał: piocam » 19 lut 2020, 06:45

Witam

Garry1 jak Chcesz instalki napisz na priv. Mam takową i mogę pomóc.
Ponieważ się na tym nie znam chętnie się tym zajmę :)

"Jeżeli zrobisz coś dobrze raz, od tego momentu staje się to Twoim obowiązkiem"

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Solid Edge”