Sinumerik 810T martwy pulpit?

Rozmowy dotyczące budowy, działania i naprawy urządzeń automatyki przemysłowej

Autor tematu
drewnov
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 8
Posty: 8
Rejestracja: 18 lis 2019, 10:42

Re: Sinumerik 810T martwy pulpit?

#11

Post napisał: drewnov » 12 sty 2023, 09:07

Ok jestem już krok dalej tak mi się wydaje. Element na zdjęciu wyrzuca błąd p004. W manualu do simodrive 611 nie piszą nic ciekawego. Czego szukać?
Obrazek




andrjalo
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 1
Posty: 708
Rejestracja: 27 lut 2011, 14:15
Lokalizacja: Polska

Re: Sinumerik 810T martwy pulpit?

#12

Post napisał: andrjalo » 15 sty 2023, 15:29

Proszę się odezwać na prv.


CNC-Bogi
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 1
Posty: 413
Rejestracja: 29 sie 2010, 15:20
Lokalizacja: Dolny Śląsk

Re: Sinumerik 810T martwy pulpit?

#13

Post napisał: CNC-Bogi » 15 sty 2023, 19:40

Czy ta maszyna poległa na Dolnym Śląsku?


Autor tematu
drewnov
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 8
Posty: 8
Rejestracja: 18 lis 2019, 10:42

Re: Sinumerik 810T martwy pulpit?

#14

Post napisał: drewnov » 16 sty 2023, 23:36

CNC-Bogi pisze:
15 sty 2023, 19:40
Czy ta maszyna poległa na Dolnym Śląsku?
wlkp


Autor tematu
drewnov
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 8
Posty: 8
Rejestracja: 18 lis 2019, 10:42

Re: Sinumerik 810T martwy pulpit?

#15

Post napisał: drewnov » 20 sty 2023, 07:58

Obrazek
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Automatyka przemysłowa”