Siemens 808D TSM

Dyskusje na temat systemu Sinumerik

Autor tematu
mca64
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Posty w temacie: 1
Posty: 30
Rejestracja: 14 lip 2008, 13:48
Lokalizacja: Kołobrzeg

Siemens 808D TSM

#1

Post napisał: mca64 » 19 gru 2018, 09:23

Witam, jak wejść w opcje TSM? Załączam zdjęcie, gdzie ta opcja nie jest możliwa.
Obrazek




przemo239
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 1
Posty: 14
Rejestracja: 04 maja 2015, 17:22
Lokalizacja: Rzeszów

Re: Siemens 808D TSM

#2

Post napisał: przemo239 » 25 sty 2019, 21:15

Opcje TSM powinny być po lewej stronie od przycisku set Rel. Zgłoś do serwisu może to być błąd w PLC. Ewentualnie tak ma być i wszystko w MDI musisz wpisywać.


wojtek10916
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Posty w temacie: 1
Posty: 34
Rejestracja: 23 mar 2014, 22:21
Lokalizacja: East Midlands

Re: Siemens 808D TSM

#3

Post napisał: wojtek10916 » 28 sty 2019, 14:04

W 840 jest na innej stronie niz patrzysz, przejdz na strone wciskajac strzalke.


Obrazek

Obrazek


bronxno1
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 1
Posty: 29
Rejestracja: 14 sty 2013, 17:35
Lokalizacja: Wadowice

Re: Siemens 808D TSM

#4

Post napisał: bronxno1 » 11 lut 2019, 10:23

Opcje TSM uruchamia się w danych maszynowych (ogólne lub kanałowe). jak nie znajdziesz daj znać na priv mogę to uruchomić.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Siemens Sinumerik CNC”