Do deski od klozetu też potrzebujesz instrukcji, jak podnieść?pioterek pisze:No nie, a... myślałem, że się doczekam instrukcji jak się robi noże a tu... Na luzie. Czy ten kfacz musi tak kłapać...

Po pierwsze nie mieszam pracy zawodowej z forami, nie zamieszczam żadnych zdjęć zawodowych na forach a na forum cnc jestem mechanicznym amatorem. Gdybym uważał się za zawodowca i specjalistę od mechaniki, to bym się tu nie wydurniał, jak niektórzyIMPULS3 pisze:Yyyyyyy, ale piszesz o swoich wyrobach których to też nikt nie widzi czy Kamara?Bo Kamar to chociaż zdjęcia pokazuje a znając jego podejście tu na forum to choćby program do obróbki tego nożyka dało by sie wysępić a tym samym sprawdzić na odległość czy przypadkiem nie ma setki błędu.
I jak tak śledzisz jego poczynania to powinieneś zauważyć że nie było problemu z tym aby Go odwiedzić więc chyba znów teoretyzujesz.

? Ja myślę tak samo w stosunku do innych amatorów, którzy przeżywają swoje walki, wzloty i upadki. To jest fajne i budujące obserwować, jak się ludzie rozwijają, często nie mając podstawowych środków. Ale, powtarzam, jeśli się jest prawdziwym zawodowcem, to trzeba trzymać klasę w temacie tego zawodowstwa. Przynajmniej wypada, jeśli się za takiego uważa.IMPULS3 pisze:Innym tematem jest to że prawie 100% zdjęć w galerii tego forum mozna by według Twojego podejścia uznać za nie warte uwagi bo przecież co to jakaś tam frezareczka czy kawałek obrobionego metalu.... Dobrze ze sponsor i użytkownicy uważają inaczej
A jak się już chwalić to nie byle czym, jakimś otwieraczem do piwa z zadziorami

Jak się wzorować to na czymś co może być wzorem a nie na... szkoda gadać. Wzór to coś co jest zrobione tak, że lepiej się niemalże nie da. Ciekawe co powiedziałby ktoś odbierając tak wykonany trzonek wysyłkowo z jakiegoś poważnego sklepu. Chyba nie muszę wyszczególniać tego co na dokładnym zdjęciu widać?
Jeszcze raz - bardzo fajnie że sobie człowiek trzonki robi. I bardzo fajnie że jest z nich zadowolony bo sprawdzają się. ALE jeśli się już to pokazuje, to wypadałoby, jeśli nie z szacunku do oglądających, to z szacunku do samego siebie, uczynić to przyjemnym dla oka i porównywalnym z CZYMKOLWIEK sklepowym. W końcu to nie żadna mecyja.