Revit - pliki w .rfa zamiana na dwg


Autor tematu
Grawer.Gift
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 2
Posty: 534
Rejestracja: 31 mar 2012, 13:27
Lokalizacja: wawa

Revit - pliki w .rfa zamiana na dwg

#1

Post napisał: Grawer.Gift » 12 lis 2013, 11:19

Czy ma ktoś Revita i może zamienić pliki zrobione w .rfa na dwg ?

Odwdzięczę się wystawiajac coś na aukcji ( DO UZGODNIENIA CO ) za 1 zł z darmowa wysyłką
NIC ZA DARMO -:)
raptem kilka rysunków : otwarcie i zapis w dwg



Tagi:


lajosz
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2
Posty: 1508
Rejestracja: 13 sty 2009, 20:33
Lokalizacja: Ziębice

#2

Post napisał: lajosz » 12 lis 2013, 11:51

Trochę nie w tym dziale piszesz.
Powinieneś raczej tu --> Autodesk Software (Autocad, Inventor etc) .

Co prawda nie mam Revita, ale możesz sobie ściągnąć triala z oficjalnej strony.
W trialu jet możliwość jednorazowego zapisu pliku.
Jeśli jeden raz to za mało, to możesz zainstalować tego triala na jakiejś wirtualnej maszynie, następnie zrobić snapshota (czyli taki jakby obraz systemu wraz z przyległościami) i masz wiecznego triala :)


Autor tematu
Grawer.Gift
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 2
Posty: 534
Rejestracja: 31 mar 2012, 13:27
Lokalizacja: wawa

#3

Post napisał: Grawer.Gift » 12 lis 2013, 12:06

Autocada mam wiec pytanie czy ktoś mi to zrobi w dziale autocad mijałoby się z celem
-:)
Dla mnie to oczywiste -:)
Stąd pomysł zeby dac tu , chociaz może jest i lepszy dział .
To samo z trialem
Nie siedzę i nie czekam az ktoś mi cos zrobi za mnie , ściagnąłem , okazało się ze wcześniej sciągałem wersje angielską NOWSZĄ a poźniej polską STARSZĄ i poniewaz był problem ze angielską to teraz polska starsza tez coś koliduje .

Taka jest moja wersja zdarzeń i tego się trzymam .
A formatowanie dysku ( zeby usunąc triala) byłoby nonsensem z logicznego punktu widzenia , bo dla paru rysunków nie bedzie to opłacalne .
Stąd tez wersja i pomysł ze jak ktoś ma , a chce zrobić to mozemy negocjować co za to dostanie

A post miał być w dziale cad -cam . Czytając coś w dziale corel widocznie się dam ,,sam " dostał .ale słusznie , to nie ten dział o którym myslałem


lajosz
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2
Posty: 1508
Rejestracja: 13 sty 2009, 20:33
Lokalizacja: Ziębice

#4

Post napisał: lajosz » 12 lis 2013, 14:06

Grawer.Gift pisze:A formatowanie dysku ( zeby usunąc triala) byłoby nonsensem z logicznego punktu widzenia , bo dla paru rysunków nie bedzie to opłacalne .
Pewnie dlatego napisałem o wirtualnej maszynie.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „CorelDraw”