Szkoła nietechniczna, brak podstaw a od razu takie rzuty. Nie będziemy później robić rysunków. Kilka za soba jest ale tu lekki problem. Proszę o pomoc, dziękuję
Ostatnio zmieniony 03 lis 2025, 20:09 przez BBKL, łącznie zmieniany 2 razy.
A co to za "nietechniczna szkoła" w której uczą techniki?
Natomiast co do problemu, to są to podstawy. To co jest na przekroju zakreskowane to materiał przecięty przekrojem, to co zakreskowane nie jest, to powierzchnie które widać z miejsca przekroju, ale które krojone nie są.
Pokombinuj, to sam zrozumiesz.
jest prawie ok - zastanów się dlaczego linie kładów nie pokrywają się z przekrojem (to musisz poprawić)
i jeszcze jedna sprawa nie chcę zabrzmieć jak zgred który się czepia..
ale do choinki nie masz linijki i cyrkla aby to choć trochę estetyczniej wyglądało
jest prawie ok - zastanów się dlaczego linie kładów nie pokrywają się z przekrojem (to musisz poprawić)
i jeszcze jedna sprawa nie chcę zabrzmieć jak zgred który się czepia..
ale do choinki nie masz linijki i cyrkla aby to choć trochę estetyczniej wyglądało
Mam linijkę, cyrkiel i ekierki. Będzie to na papierze milimetrowym. To jest zdjęcie karty zadaniowej. Rzeczywiście od ręki. Niezbyt to ładnie wygląda. Chodzi czy dobrze to w końcu widzę. Chyba już jest dobrze, mam nadzieję Pokażę narysowane do oddania. Czy zasłużę na pochwałę?