problem z zaladowaniem G-Code do mach3


Autor tematu
pawellukaszcnc
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Posty w temacie: 1
Posty: 48
Rejestracja: 10 lis 2009, 11:41
Lokalizacja: Kraków

problem z zaladowaniem G-Code do mach3

#1

Post napisał: pawellukaszcnc » 13 lis 2009, 01:14

sciagnalem ze strony tego forum plik (G-Code)...
przedstawia znak FSO....forumowicze pewnie znają i wiedzą o co chodzi...

po zaladowaniu pliku G-Code do mach 3 program widzi tylko kawałek tego pliku, jakby górną cześć okręgu ( bo znak FSO jest okrągły)...

pyt....co sie dzieje???
Załączniki
okno1.JPG
okno1.JPG (8.25 KiB) Przejrzano 1510 razy



Tagi:

Awatar użytkownika

KAJOS
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1
Posty: 1303
Rejestracja: 10 gru 2006, 00:22
Lokalizacja: NISKO

#2

Post napisał: KAJOS » 13 lis 2009, 01:17

Kup licencje :)
Żeby coś wynaleźć wystarczy odrobina wyobraźni i sterta złomu.

Obrazek

Awatar użytkownika

wood carver
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1
Posty: 1243
Rejestracja: 28 lip 2006, 18:14
Lokalizacja: okolice Krakowa
Kontakt:

#3

Post napisał: wood carver » 13 lis 2009, 17:17

;)

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Ogólne dyskusje na temat oprogramowania CAD/CAM”