Polska nakładka na mach2
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 15
Miejscowa pomoc techniczna się przyda,ciekawe czy przetłumaczą instrukcję.Poniewaz nie słyszałem jeszcze o żadnym przedstawicielu który robi cos za darmo ,zastanawiam się ile będzie kosztowała polska pełna wesja Macha. Demo po polsku się przyda,jęśli będzie- pożyjemy ,zobaczymy.
Z drugiej strony zastanawiające jak to forum wpływa na rzeczywistość .Na razie spadły ceny silników ,teraz powstaje polski mach ,ciekawe co dalej.
Z drugiej strony zastanawiające jak to forum wpływa na rzeczywistość .Na razie spadły ceny silników ,teraz powstaje polski mach ,ciekawe co dalej.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 23
Fajnie by było, aby w końcu Mach pojawił sie po polsku, (jak zawsze polska po macoszemu traktowana) na razie na stronie producenta nic nie piszą o tym, jak panowie idzie tłumaczenie nie ma chętnych na dalsze rozdziały (niemieckiej wersji jeszcze nie mam) ?
Zwątpienie jest oznaką, że podążasz w dobrym kierunku.
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 15
Przetłumaczyłem swoje 10 stron ."Tłumaczenie" jest tylko zbliżone do orginału ,chętni niech go przeczytają i poprawią znalezione błędy. Jak znajde czas dopcham trzeci rozdział.
- Załączniki
-
- Strony10-20_mach .rar
- (8.65 KiB) Pobrany 1137 razy