Komu sofcik do plazemki?
-
bartuss1
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 23
- Kontakt:
Re: Komu sofcik do plazemki?
no i wpadło zamowienie do firemki ode mnie i tera wszystkie szefy mogą mnie cmoknąc w jajka hehe,a ch mnie interesuje jakimi etapami sie to bedzie odbywac, najbardziej mnie cieszy fakt ze młody ma gula, czyli brat prezia ktory se myslał ze skoro jego brat jest preziem to on jest wielkim kierownikiem wszystkiego a ja mu kazałem załatwic narzedzia, i przylatują pracownicy i ze tego a tego nie ma a on do nich z ryjem ze to nie takie hop siup, ubaw niezły jak sie zalatwi robote za te pare baniek hehe
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
bartuss1

- Kontakt:
No juz to widze, bo to nie pierwszy raz, moze pare dni spokoju i nic wiecej.
Chociaz kilka zmian juz zauwazyłem jakis czas temu, ze stary czeka az wroce z fajki, albo mowie ze nie mam teraz czasu i za godzine cos tam, albo wprost a dajcie wy mi swiety spokoj na jakies popieprzone tematy hehe. Chyba tyko ja mam taki komfort w tej całej robocie, pewnie dlatego ze mi na niej jakos specjalnie nie zależy, chociaz wszystkie swoje obowiązki robie normalnie jesli jakies sie pojawią.
Chociaz kilka zmian juz zauwazyłem jakis czas temu, ze stary czeka az wroce z fajki, albo mowie ze nie mam teraz czasu i za godzine cos tam, albo wprost a dajcie wy mi swiety spokoj na jakies popieprzone tematy hehe. Chyba tyko ja mam taki komfort w tej całej robocie, pewnie dlatego ze mi na niej jakos specjalnie nie zależy, chociaz wszystkie swoje obowiązki robie normalnie jesli jakies sie pojawią.
-
ogar_w
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)

- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Masz 100% racji że 20 lat temu to byłby cud miód, zobacz mój wapCAM i mobCAM 20 lat temu to te programy zawojowały by cały świat cnc, jednak świat ciągle się rozwija i trzeba się rozpychać łokciami lub mieć dostęp do mediów kreujących "rzeczywistość".bartuss1 pisze: ↑18 wrz 2026, 20:44nie znalazł sie ani jeden gupi co by kupił, dziwne rzeczy, ja tego 2 d uzywam na co dzien od jakiegos czasu, smaruje se w cadzie rysunek z punktem zero, wrzucam i jedzie w debianie hehe tak, uzywam tego zasranego linuxa któremu lepiej nic nie zmieniac w kodzie głownym bo zara sie ca łysystem wysypie. jakbym tak 20 lat temu z tym wyskoczył to byłby cud mniód, dzisiaj to chyba na własne potrzeby wystarcza, dzieciaki chcą miec apki na telefon hehe
-
bartuss1

- Kontakt:
mamy erę nosów w telefonach i ai, tu trzeba zawojowac poki sie da, ai tez idealne nie jest i trzeba je nakierowac zeby robiło to co chcesz zeby robiło, ludziki pękają ze im ai zabierze prackę, no więc wklepywaczom danych napewno zabierze, informatykom tez, dowcip polega na tym ze taki informatyk jest taki jak prawnik, czyli nie ma zielonego pojecia o czym mowisz jesli mówisz do niego na przykłąd falownik, prawnik potrafi w pismie urzedowym napisac wymieniono falownicę hehe.
zmierzam do tego ze ai bedzie bardziej przydatne wszelkim mechanikom anizeli specom od samego ai, bo znasz proces wykonania czegos tam. albo ustawienia czegos tam. w camie ai wiele nie zwojuje jesli sie jej nie naprowadzi co konkretnie ma robic i dlaczego tak a nie inaczej. a włąsnie, jeszcze copywriterzy dostaną po tyłku, i youtuberzy tez. dzisiaj srednio rozgarniety koles odrozni film ai od rzeczywistego. duzo by gadać, dla mie fajne narzedzie. za 10 lat sie okaze jakich okazji nie wykorzystalismy.
zmierzam do tego ze ai bedzie bardziej przydatne wszelkim mechanikom anizeli specom od samego ai, bo znasz proces wykonania czegos tam. albo ustawienia czegos tam. w camie ai wiele nie zwojuje jesli sie jej nie naprowadzi co konkretnie ma robic i dlaczego tak a nie inaczej. a włąsnie, jeszcze copywriterzy dostaną po tyłku, i youtuberzy tez. dzisiaj srednio rozgarniety koles odrozni film ai od rzeczywistego. duzo by gadać, dla mie fajne narzedzie. za 10 lat sie okaze jakich okazji nie wykorzystalismy.
-
ogar_w
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)

- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Zgadzam się z Tobą. Gorsze jest to, że ludzie nauczeni na samym AI nie będą niczego rozumieć i wtedy pozamiatane. Dlatego w moim wapCAM korzystam tylko z matrycy AI a resztę robi się samodzielnie.bartuss1 pisze: ↑03 paź 2026, 13:46mamy erę nosów w telefonach i ai, tu trzeba zawojowac poki sie da, ai tez idealne nie jest i trzeba je nakierowac zeby robiło to co chcesz zeby robiło, ludziki pękają ze im ai zabierze prackę, no więc wklepywaczom danych napewno zabierze, informatykom tez, dowcip polega na tym ze taki informatyk jest taki jak prawnik, czyli nie ma zielonego pojecia o czym mowisz jesli mówisz do niego na przykłąd falownik, prawnik potrafi w pismie urzedowym napisac wymieniono falownicę hehe.