Ja teraz tak myślę i wstępnie wrzucam elementy w koncepcję i chyba obudowy do nakrętek kupie (wiedze że są po 14PLN sztuka to nie ma sensu się bawić). Obudowy na łożyska wydrukuje w całości z ASA. Jak przeżyją i jakoś te alu będzie dało się obrabiać to mam już pierwszy projekt
Frezarka 3020
Budowa urządzenia pomiędzy chińskim 3018 a czymś porządnym :D
-
mateusz00
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki

- Posty w temacie: 8
Re: Frezarka 3020
No jest tu rzeźba ale jak widać opłacało się.
Ja teraz tak myślę i wstępnie wrzucam elementy w koncepcję i chyba obudowy do nakrętek kupie (wiedze że są po 14PLN sztuka to nie ma sensu się bawić). Obudowy na łożyska wydrukuje w całości z ASA. Jak przeżyją i jakoś te alu będzie dało się obrabiać to mam już pierwszy projekt
Tagi:
-
Arbaql
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)

- Posty w temacie: 7
Re: Frezarka 3020
Rzeźba? Drewniaka złożyłem w kilka dni, wszystko wiercone ręcznie.
Jak wydrukujesz z wypełnieniem 100% i zrobisz odpowiednio solidny projekt obudowy łożysk to powinno śmigać.
A co z aluminium chcesz stworzyć?
Jak wydrukujesz z wypełnieniem 100% i zrobisz odpowiednio solidny projekt obudowy łożysk to powinno śmigać.
A co z aluminium chcesz stworzyć?