List otwarty do Administratora CNC Forum

Opinie, uwagi, propozycje czyli wszystko o tym forum

mag999
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 2

Re: List otwarty do Administratora CNC Forum

Post napisał: mag999 » 08 lip 2026, 12:17

Ostatnio rejestrowałem się na forum Mitsubishi -mitsumaniaki czy jakos tak. Tak są fajne zabezpieczenia, może warto się zainspirować

LABEL
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 1

Re: List otwarty do Administratora CNC Forum

Post napisał: LABEL » 08 lip 2026, 19:20

Popieram !!!
Witam szanowne grono dwa lata wstecz miałem to samo na myśli co założyciel tematu i planowałem te problemy nawet opisać ale odpuściłem z braku pewności czy ja to dobrze widzę. Przeczytałem Wasze liczące się refleksje ( większość doświadczeni użytkownicy tego forum) widać duże poparcie i tak się zacząłem zastanawiać czy to forum nie zostało sprzedane jak allegro, olx i wiele innych. Wszystkie te portale założyli Polacy i współtworzyli użytkownicy Polacy jednak nie miało to znaczenia przy sprzedaży w obce ręce i w Polsce pozostali tylko uzależnieni użytkownicy bez perspektyw . Można się wielu sytuacji domyślać, jednak w naszym dorobku narodowym częściej liczyły się pieniądze ze sprzedaży niż dobra naukowe ,porady techniczne ,korzyści w wewnętrznej współpracy, korzyści dla kolejnych pokoleń.
Jestem użytkownikiem prawie 20 lat pierwsze 10 to była kopalnia wiedzy i kontaktów później była wielka modernizacja w odniesieniu do urządzeń mobilnych i od tej pory zaczęło spowalniać aż do upadku. Na naprawę sytuacji było dużo czasu chyba, że nie oto chodzi wie to tylko administrator kim by on nie był.
Jeżeli chcę pomóc to nie dopatruj się w tym intrygi ......Label .

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „www.cnc.info.pl”