Koniec forum ?

Opinie, uwagi, propozycje czyli wszystko o tym forum

Bandito
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 35

Re: Koniec forum ?

Post napisał: Bandito » 14 cze 2026, 14:12

WZÓR pisze:
14 cze 2026, 10:20
Agresywne reklamy hazardowe wywołają u mnie irytację
Spróbuj: https://play.google.com/store/apps/deta ... onal&hl=pl

Awatar użytkownika

WZÓR
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 49

Post napisał: WZÓR » 14 cze 2026, 15:53

Bandito pisze:
14 cze 2026, 12:42
WZÓR pisze:
14 cze 2026, 10:20
Czy taka reklama całkowicie nie mija się z celem biznesowym i wizerunkowym forum o tematyce CNC ? (...)
Agresywne reklamy hazardowe wywołają u mnie irytację i poczucie, że forum zamienia się w "śmietnik". (...)
P.s.
Spotkałem się już z tą reklamą .
Patrzcie kilka postów wyżej.
U mnie wyświetla tylko 2 małe reklamy: Kimla i Pera_odlewy. Chyba masz coś zainfekowane/zaśmiecone w przeglądarce, jak pisałem wyżej.
Tak mi wyświetla w telefonie.
Teraz miałem to.
Byla reklama nauki języków obcych więc ją zamknąłem.

Obrazek

Jak jest w kompie ?
Nie wiem.
Rzadko przeglądam CNC Forum na nim.

Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki

IMPULS3
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 29

Post napisał: IMPULS3 » 14 cze 2026, 15:56

WZÓR pisze:Należę do pokolenia, które w dorosłość wchodziło jeszcze bez internetu w kieszeni.

Ja takze, natomiast to nie internet jest problemem ale kierunek do jakiego zmierza. Wcale nie trzeba w nim spędzać życia ale powiedzmy ze mam 12 lat i terażniejszy rower to dzięki internetowi mógłbym sporo miejscowości objechać. A mając telefon nie bałbym się żadnej awarii że nie bedę miał jak wrócić. Więc wynalazek jest piękny. Czy choćby obecnie bawienie sie rzeczami technicznymi też jest dużo bardziej bogatsze w wiedzę. Itd. Wiec to fajny wynalazek. Ale to ta dobra strona a ta zla to uzależnienie i problem z odróznieniem prawdy od fikcji.
Tylko jednak gdyby była możliwość wyłączenia tego całego sztucznego badziewia to miałbym internet prawdziwy a tej funkcji nie mam niestety i to mi psuje internet który był fajny do jakiegos czasu.

Awatar użytkownika

clubber84
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 4

Post napisał: clubber84 » 14 cze 2026, 19:04

Witam,
ja na smartfonie używam Opery, z włączonymi w ustawieniach opcjami "blokowania reklam" i "blokowania skryptów śledzących". I żadnej reklamy i banerów nie mam.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika

WZÓR
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 49

Post napisał: WZÓR » 14 cze 2026, 19:06

clubber84 pisze:
14 cze 2026, 19:04
Witam,
ja na smartfonie używam Opery, z włączonymi w ustawieniach opcjami "blokowania reklam" i "blokowania skryptów śledzących". I żadnej reklamy i banerów nie mam.

Pozdrawiam
Dzięki. :)

Widocznie u mnie jest coś nie tak.
Nie znam się na tym.
Poproszę zięcia , to mi zrobi porządek w telefonie.

Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki

Awatar użytkownika

pitsa
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 7

Post napisał: pitsa » 01 lip 2026, 05:10

WZÓR pisze:Też macie czasem wrażenie, że najpiękniejsze momenty i tak wrócą do punktu wyjścia, tam gdzie sieć nie ma zasięgu?
No. Chodzę na spacery, na krowy we wsi popatrzeć. Kiedyś z pastwiska zdarzało mi się prowadzić kilka krów do domu... to i ciągnie do takich wrażeń z dzieciństwa. Teraz modne są tutaj rasy czerwone, limuzine. Mam wrażenie że m,nie już znają gdy je mijam idąc polną drogą. Na placu zabaw robię ćwiczenia. To takie proste urządzenia ale można się zmęczyć dla podtrzymywania sprawności. Wychodzę do ogrodu i kawę robię sobie na żywym ogniu z patyków. Parę dni temu małe jeże wieczorem obok mnie chodziły. Obwąchały co jest pod butem, jeden wspiął się i ciągną za sznurówkę, sprawdzając czy to nie jest jakiś robaczek. W lesie znalazłem pióro bielika, takie 40cm. Wczoraj widziałem w lesie z bliska myszołowa. Takie sprawy mnie cieszą, a nie jakiś internet. Pogadać z kimś, trochę pomajsterkować, zerwać w ogrodzie garść agrestu lub porzeczek i zjeść. To normalniejsze sprawy niż ganianie z butelkami do kaucjomatu i odbijanie z telefonu kodów kreskowych z aplikacji przy kasie.
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ

Bandito
Posty w temacie: 35

Post napisał: Bandito » 01 lip 2026, 15:26

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „www.cnc.info.pl”