Koniec forum ?
-
kamiennik
- Specjalista poziom 1 (min. 100)

- Posty w temacie: 9
Re: Koniec forum ?
Makler. Odnoszę wrażenie że jesteś jakimś bytem czy nie bytem usuniętym wcześniej, czy też sam uciekłeś a teraz wróciłeś? Wróciłeś? to się przedstaw.
-
IMPULS3
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 29
Makler pisze:Zalew spamu a statystyki: Dla właściciela forum nastawionego na szybki zysk duża liczba nowych wątków oznacza więcej podstron,
Tyle tylko że ten spam nie ma zwiazku z tematyką forum. Właściwie to z niczym nie ma zwiazku. To zwykłe śmieci zaśmiecajace forum a reklamodawca jak by to zobaczył to by uciekł.
-
kamiennik
- Specjalista poziom 1 (min. 100)

- Posty w temacie: 9
Oczywiście. Tomasz Wysocki, Gdynia Karwiny, na dzień dzisiejszy. Odniosłem wrażenie że dużo wcześniej się na forum udzielałeś, stąd pytanie bardziej o nicka a nie o dane osobowe z dowodu.
-
jasiu...
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 33
To się da opanować. Jak myślicie, czy to jest metoda - na pierwszym poście wypróbowałem:
fizjoterapia-t141166.html#p906996
I co teraz wyszukiwarka google wyświetli? Może jakby ktoś miał czas, to pomoże pozostały spam w ten sam sposób "załatwić". Do tego nie trzeba być moderatowem.
fizjoterapia-t141166.html#p906996
I co teraz wyszukiwarka google wyświetli? Może jakby ktoś miał czas, to pomoże pozostały spam w ten sam sposób "załatwić". Do tego nie trzeba być moderatowem.
-
clubber84
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 4
Roboty guglowskiej wyszukiwarki to zeskanują i wyświetlą, trzeba tylko odpowiednią ilość postów z taką zawartością napisać.
Ja się dołączam
Najlepszy jest gościu, co spamuje w dziale "tylko dla zarejestrowanych"

Tego przecież google nie wyświetli.
Ja się dołączam
Najlepszy jest gościu, co spamuje w dziale "tylko dla zarejestrowanych"
Tego przecież google nie wyświetli.