Ja już radziłem co z tym robić zamiast syzyfową pracę odwalać. Ale przeszło bez echa. Wola tak to niech klikają do upadłego. W ten sposób leci w kosmos cały bot z postami i ma zablokowany e-mail. 20 lat wprawy w eliminacji podobnego syfu. Wiem o czym napisałem. POLECAM !!!
Koniec forum ?
-
senio
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 41
Re: Koniec forum ?
Ja już radziłem co z tym robić zamiast syzyfową pracę odwalać. Ale przeszło bez echa. Wola tak to niech klikają do upadłego. W ten sposób leci w kosmos cały bot z postami i ma zablokowany e-mail. 20 lat wprawy w eliminacji podobnego syfu. Wiem o czym napisałem. POLECAM !!!
-
kamar
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 110
- Kontakt:
I co to ma być ? Dlatego pisał , że więcej roboty z blokowaniem niż z kasowaniem
A blokować musi bo wraca.A że co chwile powstaje nowe to insza inszość, I co tu Twoje doświadczenie pomoże ?
Z tego co pamiętam to moderator na tym forum nie miał takich możliwości. Ale mogę się mylić.
A blokować musi bo wraca.A że co chwile powstaje nowe to insza inszość, I co tu Twoje doświadczenie pomoże ?
Z tego co pamiętam to moderator na tym forum nie miał takich możliwości. Ale mogę się mylić.
Ostatnio zmieniony 12 mar 2026, 18:50 przez kamar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
senio

Już tłumaczę. Wywalenie posta bota usuwa skutek - jedną małą cząstke bałaganu. Wywalenie całego bota z całą jego zawartością usuwa skutek i przyczynę. Wywalenie posta to dwa kliknięcia. Wywalenie całego bota z dorobkiem to też dwa kliknięcia. Wiec likwidowanie przyczyny i skutku przy tym samym nakładzie pracy jest skuteczniejszym działaniem niż likwidowanie samych skutków.
Nie bardzo w to wierzę.
-
senio

Nie wszystko jednym kliknięciem. Jeden bot z dorobkiem = dwa kliknięcia. I trzeba wejść w kolejnego i kolejnego etc. Ale to to samo, bo i tak wchodzi w temat żeby to usunąć. Po prostu klika się w inny przycisk.
-
WZÓR
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 44
@ senio , załatw mi w tej tabelce okienko moderacji i przycisk ,,all"
Znajdę każdego / grupę użytkowników , których trzeba z forum usunąć i chętnie to zrobię.

Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki