WZÓR pisze: ↑08 mar 2026, 11:31
Jedyne wyjście to zwiększyć siły i wspólnie niszczyć ,,zło" co nas atakuje .
Namawiam więc wypełnić formularz zgłoszeniowy , w kilku słowach napisać dlaczego chcę zostać moderatorem i wysłać wiadomość do Admina.
Dotąd doczytałem. Dalej już nie, bo to gorzkie żale, czcza dyskusja i nic poza tym.
Teraz tak.
W sytuacji jaka tutaj jest tylko mocno chory na umyśle by się zgodził na moderowanie.
Powiem dlaczego choć już to pisałem w ubiegłym roku w identycznym temacie.
To co robicie można o kant du** rozbić. Nic nie warta syzyfowa praca. Właściciel sobie paru niewolników znalazł i leje na wszystko. Niech zapierdzielają za darmo i zero wsparcia. A takiego uja mu pokażcie. To jedyny sensowny gest w jego stronę.
Co trzeba.
1. Techniczny człowiek. Wchodzi czyści z panelu administratora z pełnym dostępem do baz.
2. Instaluje po tym captcha - porządne zabezpieczenie żeby boty tego nie przeszły.
3. Daje moderatorom pełne uprawnienia, a nie wydmuszkę bo jak pamiętam pisałeś, że masz wydmuszkę.
4. Po tym forum zaczyna funkcjonować.
Co jest teraz
5. To co teraz jest na tyle przynajmniej mnie zniechęciło, że zaglądam raz na miesiąc. Wielu ma tak samo i się rozchodzi to forum. Zostanie paru niedobitków albo i nie. Zero nowych tematów - zgon. Zostanie archiwum jedynie dopóki ktoś nie zgasi światła.
6. Palcem bym jako moderator tu nie dotknął nawet, jeśli takie jest podejście właściciela. Nie to nie, niech ginie w spamie.