Ciężko zrozumieć co masz na myśli.
Mogłeś dać mu bana, ale już nie możesz? Dlaczego? Silnik forum się zmienił? Czy właściciel forum odebrał wam możliwość banowania?
boty na forum
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
Re: boty na forum
Mogłem .... , i dałem 8 maja

i co z tego , jak 10 maja profil dalej był aktywny

Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 9
A na czym ta aktywność polegała?
Bo nie zauważyłem żeby pisał nowe posty...
Zablokowano, zgodnie z regułami języka polskiego, to nie to samo co usunięto.
Może jako aktywność jest zaliczana nieudana próba zalogowania?
Nawiasem mówiąc, powyższe NIE MA ŻADNEGO ZNACZENIA.
To jest tylko pudrowanie syfa, a nie żadne leczenie,
Spójrz tutaj:

To losowo wybrany fragment listy użytkowników.
Czy naprawdę uważasz, że właściciel strony www "Kup Viagrę" będzie pisał na temat CNC ???
Na forum KONTA ZAKŁADAJĄ BOTY !!!
Wystarczy poczekać, a któryś zrobi jeszcze gorszy atak niż yaejin
Tamten pisał post co trzy minuty, następny może spróbuje co trzydzieści sekund....
Widzę, że Wy, Moderatorzy, macie problem z posprzątaniem trzystu postów pracowitego bota (mi też by się nie chciało).
Co będzie jak następnym razem będzie ich tysiąc?
Czy naprawdę nie lepiej nowe konta aktywować na prośbę mailem?
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
ale on jest modereatorem bez uprawnień administratora, to jest phbb więc musiałby mieć dostęp do panelu i nie ma więc nie ma jak usunąć czy założyć rejestracje z pyt/odpowiedzią. Fajnie byłoby zapytać, np który z kandydatów "przejął" mieszkanie, choć to dla inteligentnego bota mogłoby się okazać za proste 

-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 9
Ktoś ma uprawnienia administratora i może się tym zająć.szopenn pisze: ↑10 maja 2025, 16:07ale on jest modereatorem bez uprawnień administratora, to jest phbb więc musiałby mieć dostęp do panelu i nie ma więc nie ma jak usunąć czy założyć rejestracje z pyt/odpowiedzią. Fajnie byłoby zapytać, np który z kandydatów "przejął" mieszkanie, choć to dla inteligentnego bota mogłoby się okazać za proste![]()
Jeśli mu się nie zechce, to forum może przestać istnieć po następnym ataku botów.
Co do reszty twojej wypowiedzi, to masz obsesję i powinieneś udać się do specjalisty.
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
szopenn pisze: ↑10 maja 2025, 16:07ale on jest modereatorem bez uprawnień administratora, to jest phbb więc musiałby mieć dostęp do panelu i nie ma więc nie ma jak usunąć czy założyć rejestracje z pyt/odpowiedzią. Fajnie byłoby zapytać, np który z kandydatów "przejął" mieszkanie, choć to dla inteligentnego bota mogłoby się okazać za proste![]()
Jedyne co mogłem w tej sprawie zrobić , to powiadomić o tym fakcie Administratora.tuxcnc pisze: ↑10 maja 2025, 17:15Ktoś ma uprawnienia administratora i może się tym zająć.szopenn pisze: ↑10 maja 2025, 16:07ale on jest modereatorem bez uprawnień administratora, to jest phbb więc musiałby mieć dostęp do panelu i nie ma więc nie ma jak usunąć czy założyć rejestracje z pyt/odpowiedzią. Fajnie byłoby zapytać, np który z kandydatów "przejął" mieszkanie, choć to dla inteligentnego bota mogłoby się okazać za proste![]()
Jeśli mu się nie zechce, to forum może przestać istnieć po następnym ataku botów.
Co do reszty twojej wypowiedzi, to masz obsesję i powinieneś udać się do specjalisty.
Uczyniłem to ..... , i mam nadzieję , że dostanę odpowiedź , instrument do sprzątania takiego gnoju.
Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki