Nie potrafisz się powstrzymać?
Po cholerę ciągniesz gównoburzę we własnym wątku?
Nie potrafisz się powstrzymać?
Przecież to ty w każdym wątku na forum prowadzisz rozmowy które wskazują na braki w wykształceniu jedyne przecinki jakie używasz to debil ,idiota itp, skoro nie potrafisz się wypowiedzieć w języku polskim to w "swoim" na forum się nie wypowiadaj możesz nie zostać zrozumiały gdyż nie każdy jak ty dzieciństwo spędził pod budką z piwem ,plując jadem na chodnik i na ludzi .tuxcnc pisze:Po cholerę ciągniesz gównoburzę
Po cholerę tu się udzielasz skoro jeszcze nic mądrego nie napisałeś .I nie pisz , bo w końcu twoje zachowanie komuś się znudzi i założy ci sprawę o zniesławienie i za ekranem się nie schowasz w swej anonimowości .tuxcnc pisze:Po cholerę ciągniesz gównoburzę
Idź sobie pobiegaj.tristar0 pisze: ↑14 sty 2025, 20:09Przecież to ty w każdym wątku na forum prowadzisz rozmowy które wskazują na braki w wykształceniu jedyne przecinki jakie używasz to debil ,idiota itp, skoro nie potrafisz się wypowiedzieć w języku polskim to w "swoim" na forum się nie wypowiadaj możesz nie zostać zrozumiały gdyż nie każdy jak ty dzieciństwo spędził pod budką z piwem ,plując jadem na chodnik i na ludzi .tuxcnc pisze:Po cholerę ciągniesz gównoburzę
Dodane 3 minuty 28 sekundy:Po cholerę tu się udzielasz skoro jeszcze nic mądrego nie napisałeś .I nie pisz , bo w końcu twoje zachowanie komuś się znudzi i założy ci sprawę o zniesławienie i za ekranem się nie schowasz w swej anonimowości .tuxcnc pisze:Po cholerę ciągniesz gównoburzę
mnie bieganie nudzi za to mogę ci zorganizować na forum zbiórkę na słownik poprawnej polszczyzny i jakiś kurs poprawnych kontaktów miedzy ludzkich. Bo nie każdy rozumie i chce rozumieć ten twój slang kolejkowy. A chamstwu w wypowiedziach w przestrzeni publicznej mówimy stanowcze NIE !!! .tuxcnc pisze:Idź sobie pobiegaj
Kontynuujesz rozmowę, która dawno się zakończyła.tristar0 pisze: ↑14 sty 2025, 20:28mnie bieganie nudzi za to mogę ci zorganizować na forum zbiórkę na słownik poprawnej polszczyzny i jakiś kurs poprawnych kontaktów miedzy ludzkich. Bo nie każdy rozumie i chce rozumieć ten twój slang kolejkowy. A chamstwu w wypowiedziach w przestrzeni publicznej mówimy stanowcze NIE !!! .tuxcnc pisze:Idź sobie pobiegaj
Według ciebie, każdy który się nie zgadza na twoje chamstwo językowe jest pewnie chory .Może czas samemu odwiedzić jakiegoś specjalistę ,tylko od głowy to już za późno ,czytając jak się do ludzi odnosisz .tuxcnc pisze:To idź do specjalisty
I zastosuj się do tego co sam napisałeś .tuxcnc pisze:EOT
To że ty w tym śmietniku siedzisz, nie oznacza że cała reszta ludków na forum chce się z tobą rzucać skórką po bananie.jasiu... pisze:I do śmietnika