HASS VF-2SSYT
pOSZUKUJE POSTPROCES FILE
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 7
Re: HASS VF-2SSYT
Tak i niestety nie jest dobry, jakbym czul sie pewnie i mial kompleksowa wiedze jak to zrobic to bym posta se edytowal. Ae niestety nie czuje sie na tyle pewnie.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
Chwila, chwila,
Z pierwszego posta wynika ze kolega naucza programowania CNC.
Kolega nie jest w stanie edytować sobie posta?
Czego zatem kolega naucza.
Nie ma głupich pytań, są tylko głupcy którzy ich nie zadają...
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
Niech to będzie nawet w południowym zimbabue, co do CNC standardy są bardzo podobne albo takie same.

Nie ma głupich pytań, są tylko głupcy którzy ich nie zadają...
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
Ja się w ogóle dziwię , że w UK uczniowie chcą uczyć się obróbki na 5- ciu osiach.
Swego czasu miałem ( w polszy) kilku gagatków ze szkoły , że 3- ma osiami nie byli zainteresowani .
Przychodzili na zajęcia , bo musieli .
Mariusz.
Swego czasu miałem ( w polszy) kilku gagatków ze szkoły , że 3- ma osiami nie byli zainteresowani .
Przychodzili na zajęcia , bo musieli .
Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
Gandio pisze:zwroc prosze uwage ze to w uk jest, troche inne standardy nauczania. itp. tu kazdy moze uczyc.
Jakie Ty głupoty piszesz to szkoda komentować. Gdzie ty uczysz? albo inaczej, po co tu pajacujesz? Każdy college, uniwersytet w Uk ma nieograniczoną pomoc od producenta czy też przedstawiciela, łączysz się zdalnie i pomoc uzyskujesz od ręki a nie na forum szukasz.
Krak.
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 7
Ja nie uczę w uk pracuje jako programista i robimy części do samolotów, gazu, samochodów i cokolwiek klient sobie wymyśli. Ktoś inny pytał o pomoc. Zacytowałeś złą wypowiedz. Ja tylko z doświadczenia wiem ze poziom nauczania jak i przyswajania wiedzy w uk jest inny, mega niższy niż w polsce. A wiem bo bierzemy uczniów co jakiś czas i z roku na rok maja mniejsza podstawowa wiedza chociażby z podstawowej matematyki. Ponadto mam 2 synów w high school i wiem jaki maja zakres materiału. Miłego dnia życzę