Noi sam sobie odpowiedziałeś. Przeanalizować i napisać nowy kod to masa pracy. Ja już nie mam na to czasu, bo podjąłem jedną ścieżkę rozwoju projektu i nie chcę jej w tym momencie ucinać, bo idzie w dobrym kierunku.
Ale jeśli wiesz co i jak zrobić, to dlaczego tego nie zrobisz, skoro jak sam twierdzisz nie wymaga to dużego nakładu pracy? Poświęciłeś kupę czasu na uruchomienie colorcnc i tak naprawdę nie wiadomo na czym się skończyło, bo się obraziłeś.
Mogłeś ten czas poświęcić na nowy projekt z którym nie byłoby tyle problemów co z colorcnc.
Dlaczego projekt colorcnc nie jest do tej pory zakończony i gotowy do uruchamiania? Skoro to takie proste.
Nie, to nie jest proste i mało który kod jest łatwo przenieść na inne urządzenie. Wymaga to naprawdę dużo pracy, zupełnie nowego podejścia.
Problem sterowania można rozwiązać na wiele sposobów.
Ja wybrałem taki sposób. To jest mój sposób, ja go wymyśliłem, od nikogo nie skopiowałem.
Ty od początku go krytykujesz tylko dlatego, że to nie ty go wymyśliłeś i niestety nie potrafisz się przyznać, że nie miałeś racji.