uhaha z tym linuxem
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 8
Re: uhaha z tym linuxem
senio a co to wnosi że u Ciebie się nic nie dzieje? Teraz mam napisać do Della że w moim pc płyta siadła, a u Ciebie i kumpli działa latami?
Krak.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 40
U mnie tak to właśnie działa zapomniałem podpiąć sygnału B i jakoś różnicy nie widzą , a nie chce mi się rozbierać maszyny już skoro działa .cawboy pisze:ktoś tam próbował podłączyć jeden czujnik jako fazę i index, niby to działało ale nie sprawdzałem
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 39
- Kontakt:
off top deko
z tego co słyszałem, to na maszynach tylko 3 tokarzy zostało, a maszyn 15, wytaczara i 3 frezary pewnikiem stoją. Zara wskoczy tu ten za***any puszek i zacznie cos pi***olić.
oni coś kręcili z Bydgoszczą tak mi sie coś kojarzy.
cawboy pisze:nawet ten twój były skansen kiedyś na oczy widziałem.
z tego co słyszałem, to na maszynach tylko 3 tokarzy zostało, a maszyn 15, wytaczara i 3 frezary pewnikiem stoją. Zara wskoczy tu ten za***any puszek i zacznie cos pi***olić.
oni coś kręcili z Bydgoszczą tak mi sie coś kojarzy.
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 17
Ten uruchomił skansen na zabytku, tamten jednego pinu nie podłączył i mu działa.... wszystko oprócz tego co jest największym bonusem...
A największym bonusem jest gwintowanie na sztywno, z którym konkurencja nie potrafi sobie poradzić.
A nie potrafi sobie poradzić z powodu przyjęcia błędnych założeń i utrzymywania kompatybilności wstecz za wszelką cenę...
Wszelka cena to zawsze zbyt duża cena...
W Linuxcnc podłącza się na wrzecionie enkoder ABZ 50 cpr, co wystarcza i na LPT, i na bardziej zaawansowanych I/O.
I to wszystko na ten temat.
A największym bonusem jest gwintowanie na sztywno, z którym konkurencja nie potrafi sobie poradzić.
A nie potrafi sobie poradzić z powodu przyjęcia błędnych założeń i utrzymywania kompatybilności wstecz za wszelką cenę...
Wszelka cena to zawsze zbyt duża cena...
W Linuxcnc podłącza się na wrzecionie enkoder ABZ 50 cpr, co wystarcza i na LPT, i na bardziej zaawansowanych I/O.
I to wszystko na ten temat.
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 39
- Kontakt:
zamowilem se enkoder u chaosa 600 imp na obrot, mniejszych nie było
nie chciałbys w skansenie robić? zaloga fajna tylko kierownictwo ku*** hhe
nie chciałbys w skansenie robić? zaloga fajna tylko kierownictwo ku*** hhe
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign