to dzisiejsze osiągnięcie tego samego nie może być największym w życiu

Wszystko już było, rzekł Ben Akiba.
drzasiek90 pisze:Jak ta rozmowa ma się do klawiatury?
Absolutna racja. Dysponując tylko dotykiem - zapisać tyle stron to dopiero byłby masochizm
To co, mam napisać o wchodzeniu do tej samej rzeki ?
kamar ja z tobą do żadnej rzeki nie wchodziłem i nie zamierzam w przyszłości otoczyłeś się klakierami to bawcie się razem chłopaki w swoim kółku różańcowym dale. Każdy ma swój rozumkamar pisze:mam napisać o wchodzeniu do tej samej rzeki ?
Przeczyta, że nawołuję do utopienia go
Aż się ciśnie na usta najkrótszy dowcip świata :
A ty co próbujesz zagadać przeciwnika skoro brak argumentów ,na tą waszą klikękamar pisze:Aż się ciśnie na usta najkrótszy dowcip świata
zwłaszcza że to zabytek ale w końcu będzie pasować do twego otoczenia.kamar pisze: I będzie na połowę takiego sprzęta
Gdyby
Dokładnie tak samo, jak z Trybunałem Konstytucyjnym. W Niemczech wybierany jest przez sejm i senat (Bundestag i Bundesrat) i nikomu to nie przeszkadza, że Harbarth, przewodniczący, jest politykiem CDU, na dodatek z poddawaną w wątpliwość przez co niektórych przeszłością. I dobrze jest, no to Niemcy.
W czasach netfiksa, za sugerowanie, że powyższe zdanie jest dowcipem, możesz zostać oskarżony o rasizm, seksizm, a nawet homofobię. Uważaj!
tego sprzedawcę to sobie daruj jak kasy nie chcesz wyrzucićkamar pisze:I będzie na połowę takiego sprzęta :
https://www.olx.pl/d/oferta/cnc-tokarka ... eMmZd.html
A wtedy to dopiero śkiknę technologicznie