przestań ciągle pisać o sobie, jest to już męczącekamar pisze:omijaj tych oszołomów. Jedyna metoda
Z klawiaturą też można mieć problemy
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 35
Re: Z klawiaturą też można mieć problemy
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
- Posty w temacie: 4
Męczące to jest leczenie swoich kompleksów na forum tutaj próbując udowodnić, w zasadzie co, że lepsze detale robisz? Więcej pieniędzy zarabiasz? Masz lepsze maszyny? Masz ISO, brawo, jesteśmy z Ciebie dumni. Załóż sobie temat, pochwal się tam co robisz, powrzucaj zdjęcia itd. bo widać, że bardzo Cię coś męczy i chodzisz po forum tylko sprawdzając, gdzie kamar coś napisze, żeby zaraz swoją obsesję uskuteczniać.
A ten temat jest o używaniu klawiatury, dotyku i myszki przy obsłudze maszyn CNC. Przypominam też, że jesteśmy chyba dorosłymi ludźmi, więc wypadałoby się tak zachowywać.
A ten temat jest o używaniu klawiatury, dotyku i myszki przy obsłudze maszyn CNC. Przypominam też, że jesteśmy chyba dorosłymi ludźmi, więc wypadałoby się tak zachowywać.
-
a co mnie ten leszcz obchodzi niech sobie dalej podkuwa swoje kozy byleby tylko swoich mądrości nie wciskał jako jedyna prawda .Avalyah pisze:Cię coś męczy i chodzisz po forum tylko sprawdzając, gdzie kamar coś napisze, żeby zaraz swoją obsesję uskuteczniać.
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
- Posty w temacie: 17
Widzę że nic nie rozumiesz, więc Ci wyjaśnię.Avalyah pisze: ↑17 lut 2023, 17:23Męczące to jest leczenie swoich kompleksów na forum tutaj próbując udowodnić, w zasadzie co, że lepsze detale robisz? Więcej pieniędzy zarabiasz? Masz lepsze maszyny? Masz ISO, brawo, jesteśmy z Ciebie dumni. Załóż sobie temat, pochwal się tam co robisz, powrzucaj zdjęcia itd. bo widać, że bardzo Cię coś męczy i chodzisz po forum tylko sprawdzając, gdzie kamar coś napisze, żeby zaraz swoją obsesję uskuteczniać.
Jeden napisał, że musi mieć certyfikację bo jego klienci żądają, a drugi napisał że nie trzeba mieć certyfikacji, bo jego klienci nie żądają.
Przeczytaj powyższe zdanie tyle razy aż zrozumiesz i sam sobie odpowiedz na pytanie kogo tu należy się czepiać...
-
- Posty w temacie: 14
kamar pisze:drugi też
Obydwaj mają jakąś dziwną nadaktywność w szukaniu zwady.

A tak z innej strony to czy mówienie komus o kupnie nowych maszyn w lizingu to jest już terroryzm czy jeszcze nie?

-
przeczytaj ex modzie co napisałem ze zrozumieniem bo pytałem "gdzie on był gdy ludzie kupowali nowsze maszyny "IMPULS3 pisze:czy mówienie komus o kupnie nowych maszyn w lizingu to jest już terroryzm czy jeszcze nie
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 47
- Kontakt:
Nie. To tylko zdradza infantylność i uzasadnia dodatkowo owo słynne - tokarz z ciebie żaden

Ostatnio zmieniony 17 lut 2023, 17:51 przez kamar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Rozumiem że jest do swoich emocjonalnie przywiązany ,albo jego specyfika prac zakazuje mu coś zmienić na nowsze ,ale nie ty zaraz dokładasz ideologię .
Dodane 1 minuta 42 sekundy:
Dodane 3 minuty 2 sekundy:
tyle że ojciec miał taki grajdoł jak ty teraz a w latach 80-tych . A ja nie bo trzeba w życiu iść do przodu.
Dodane 1 minuta 42 sekundy:
tak masz rację ojciec miał swoją firmę od 68 roku ja po nim musiałem przejąć grajdoł .wiec gdzie mi do ciebie tokarza z dziada -pradziada .kamar pisze:tokarz z ciebie żaden
Dodane 3 minuty 2 sekundy:
tyle że ojciec miał taki grajdoł jak ty teraz a w latach 80-tych . A ja nie bo trzeba w życiu iść do przodu.