No widzisz, czyli się pogodziłeś.
Nie masz ani odrobiny ambicji? Tak co ci zaproponują na wszystko przystajesz?
Nie dalej jak 3 lata temu zaplanowano wielką globalną rewolucję. Większość pokornie się na to zgodziła ale część się zbuntowała. I udało się szaleńców zatrzymać.
Myślisz, że Ukraińcy też powinni pochylić głowę i powiedzieć, że i tak nas Putin przejmie? I szukać radości w tym co im proponuje?
Wszyscy mają tak łatwo odpuszczać jak ty?
No tak, co tam dojazd do pracy, do sklepu, do rodziny, dostarczenie towarów itd. Grunt, żeby na wycieczkę poleciećjasiu... pisze: ↑26 sty 2023, 18:50Oczywiście, tyle że swoboda, za którą bardzo dużo płacimy, choćby w te sposób, że sponsorujemy tych, którzy nam zagrażają. I nie tylko o Rosji myślę.
A poza tym jeśli swoboda, to chyba raczej samolot? W końcu na Teneryfę, czy inny Cypr samochodem trochę długo by się człowiek dostawał.

Ale ty nic o robocie nie wieszjasiu... pisze: ↑26 sty 2023, 18:50A po co masz jeździć? Nie wygodniej zamówić profesjonalny transport? Przyjedzie ciężarówka na wodór, albo prąd i nie musisz się martwić. A to, co chcesz mieć zamówisz w internecie i dowiozą ci pod bramę, a nawet na podwórko. Musisz wszystko osobiście robić? To strasznie drogo wychodzi.

Powalające

Zupełnie jak tydrzasiek90 pisze: ↑24 sty 2023, 20:36No widzisz, a ja matce wierzyłbym najmniej. Z prostego powodu, ona jest na tyle prostą kobietą, że o wielu rzeczach może nie wiedzieć.

Ja ci nie chce mówić z kogo ty coś masz...drzasiek90 pisze: ↑24 sty 2023, 20:36A ja naprawdę mam coś ze świętego Tomasza i lubię tą rękę w dziurę po włóczni wsadzić.