Pogadajmy o cenach ogrzewania pellet/gaz.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 40
- Kontakt:
-
- Posty w temacie: 175
Re: Pogadajmy o cenach ogrzewania pellet/gaz.
Oczywiscie ze trochę zartuję bo co mi pozostaje.senio pisze:Chyba żartujesz. Dalej to zwykły sprasowany odpad poprodukcyjny z 3 razy zawyżoną ceną.

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 78
Przypominam, ze równo rok temu był po 700,- Jedzenie tez było tańsze. I co z tego?!? Wszystko do szafy mieliśmy chować? Nie da się tak na dłuższa metę. Zamiast wspominać może lepiej pomyśleć jak się dostosować do obecnego trendu.
„Trudne czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy, dobre czasy tworzą słabych ludzi, a słabi ludzie tworzą trudne czasy”…
-
- Posty w temacie: 175
Daniu pisze:Wszystko do szafy mieliśmy chować? Nie da się tak na dłuższa metę.
Kwestia jaką ktoś ma dużą szafę.

-
Dobrze, ze pradu nie da się nalać do mauzera bo byłoby to samo co w lutym z paliwami na stacjach… 
„Trudne czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy, dobre czasy tworzą słabych ludzi, a słabi ludzie tworzą trudne czasy”…
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 301
@Daniu
To była moja najlepsza inwestycja w życiu. Takiej stopy zwrotu nie ma na niczym. Z zainwestowanych 10kkz zrobiło się w 4 miesiące 40kkz. Warto było się trochę pomęczyć, uprzątnąć niepotrzebne graty z połowy garażu i ustawić tam palety z opałem. Nie przeszkadzają obecnie w niczym, jeść też nie wołają. Przetrwają tak długo w dobrej kondycji, a ja poobserwuję bieg wydarzeń.
Dorośli jesteśmy. Każdy ma swoją filozofię życia i postępuje wg. własnego rozumu. Nic nikomu do tego, że jeden wolał z wiosny zapłacić po tysiaku z kawałkiem, a inny nie, i teraz kupuje 3 x drożej. Jak to w starej bajce Aleksandra Fredry - "wolnoć Tomku w swoim domku".
https://legaartis.pl/blog/2022/10/24/ta ... -za-darmo/
To była moja najlepsza inwestycja w życiu. Takiej stopy zwrotu nie ma na niczym. Z zainwestowanych 10kkz zrobiło się w 4 miesiące 40kkz. Warto było się trochę pomęczyć, uprzątnąć niepotrzebne graty z połowy garażu i ustawić tam palety z opałem. Nie przeszkadzają obecnie w niczym, jeść też nie wołają. Przetrwają tak długo w dobrej kondycji, a ja poobserwuję bieg wydarzeń.
Dorośli jesteśmy. Każdy ma swoją filozofię życia i postępuje wg. własnego rozumu. Nic nikomu do tego, że jeden wolał z wiosny zapłacić po tysiaku z kawałkiem, a inny nie, i teraz kupuje 3 x drożej. Jak to w starej bajce Aleksandra Fredry - "wolnoć Tomku w swoim domku".
Jak na razie to kupują to co rozdali za darmo.
https://legaartis.pl/blog/2022/10/24/ta ... -za-darmo/
-
Senio ja Cię rozumiem, takie strzaly cieszą… ale to na wieczność nie będzie, także może warto teraz tez się „zatowarowac” będzie na za dwa lata.
No chyba, ze planowane sa obniżki?
Dodane 28 minuty 3 sekundy:
A druga sprawa to lepiej takimi rzeczami się nie chwalić bo ktoś uzna, ze za bardzo się wzbogaciłeś i naliczy opłatę..
Dodane 28 minuty 3 sekundy:
A druga sprawa to lepiej takimi rzeczami się nie chwalić bo ktoś uzna, ze za bardzo się wzbogaciłeś i naliczy opłatę..