Zrobione, wycinanie ze wspólnymi liniami cięcia:
Lasery Kimla wycinają za darmo
Firma Kimla wycina laserem za darmo
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 3
Re: Lasery Kimla wycinają za darmo
Detale do mnie dotarły.

Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem jakości, nie trzeba było gratować krawędzi przy tak cienkich blaszkach, mam uprzedzenie do tego, ponieważ nie raz się porozcinałem detalami z innych laserów właśnie o ostre krawędzie. Blacha też rewelacja, bez zendry, bez zarysowań. Raz jeszcze dziękuję Nicek.

Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem jakości, nie trzeba było gratować krawędzi przy tak cienkich blaszkach, mam uprzedzenie do tego, ponieważ nie raz się porozcinałem detalami z innych laserów właśnie o ostre krawędzie. Blacha też rewelacja, bez zendry, bez zarysowań. Raz jeszcze dziękuję Nicek.
Przepraszam, że po takim czasie dopiero. Dawno mnie nie było na forum
Jak ma się tkają maszynę to się ją nie jeździ po hali z miejsca na miejsce, Tylko jak się zapłaciło ten milion czy więcej to się już ma jakiś plan zagospodarowania zakładu. I ona stoi gdzie miała stać i robi na siebie.
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 117
Zapraszam do obejrzenia relacji z Euroblech 2022
https://www.linkedin.com/search/results ... T%2Cfalse)
Ogromne wrażenie robiły pokazy na żywo działania najnowszej wersji systemu podążania za materiałem i colision avoidance system, który działa z 20 krotnie większą szybkością reakcji na zbliżający się materiał w stosunku do rozwiązań stosowanych w innych wycinarkach laserowych.
https://www.linkedin.com/search/results ... T%2Cfalse)
Ogromne wrażenie robiły pokazy na żywo działania najnowszej wersji systemu podążania za materiałem i colision avoidance system, który działa z 20 krotnie większą szybkością reakcji na zbliżający się materiał w stosunku do rozwiązań stosowanych w innych wycinarkach laserowych.
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 117
OD JUTRA TAROPAK.
Targi w Poznaniu
Firma Kimla pokaże plotery, cuttery, routery oraz lasery napędzane magnetycznymi napędami liniowymi.
A poniżej relacja z zakończony targów DREMA
Targi w Poznaniu
Firma Kimla pokaże plotery, cuttery, routery oraz lasery napędzane magnetycznymi napędami liniowymi.
A poniżej relacja z zakończony targów DREMA