Zapomniałeś czy się nie orientujesz że te myśliwce nie strącą miedzy kontynentalnych rakiet . Z tego co czytam ruskie mają ich ponad 6 tyś , wiec nawet jak uda się komuś strącić 100 to i tak dla nas historia się za trzyma .Druga sprawa że ten putin i to z wyrachowaniem napiszę z małej litery jest nieprzewidywalny , żyje w jakimś własnym świecie a co zrobi nikt nie wie nawet najlepsi analitycy nie są w wstanie przewidzieć.kamar pisze:Jak już ona nie pomoże to .....
Co lata po moim niebie
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 28
Re: Co lata po moim niebie
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
wole liczyć na opamiętanie się, bo tyle nam pozostało jako wolnym słuchaczom tego co się dzieje .kamar pisze:No i ...... Mam się sam powiesić bo nic mnie nie uratuje
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
można mieć nadzieję, że to już ostatnia wojna i wszystkim przestawi się na nie wojowanie.
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
3 miała być atomowa na następna na dzidy .pitsa pisze:można mieć nadzieję, że to już ostatnia wojna
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 7
- Kontakt:
Efektownie ale bez sensu

“Nie wiem jaka broń będzie używana podczas Trzeciej Wojny Światowej, ale myślę, że następna będzie na kije i kamienie.”
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 14
Mógłbyś też się zapić na śmierć. Albo rzeczowo popatrzeć na świat (po jednym koniaczku) i stwierdzić, że skoro Rosja dostaje codziennie od Niemiec 200 milionów euro za gaz i ropę, to Putin nie zarżnie kury, która znosi mu jajka. A że część tego gazu idzie dalej do Polski, to i Polskę na razie trzeba trzymać tak, jak jest. Prezydent ładnie powiedział, że to nie jest wojna NATO, że nie będzie żadnych działań zaczepnych ze strony Polski, że nikt nie będzie blokował przestrzeni dla jego Su, to czym się martwić? W końcu ktoś tę wojnę musi finansować. A za blokady to się po wszystkim dogadają rządy. No to nalej jeszcze koniaczku, ale tylko jeden maluni kieliszeczek.
Może czasem warto nieco optymistyczniej spojrzeć na świat.
U nas Diesel 2,05€ E5 2,02€ I to jest problem.
-
a liczyłeś że zawsze będzie po 1.1 tyle co główka sałaty ? to cię pociesze wczoraj tankowałem tankowałem po 6.50 zł a dziś już jest po 7,20 zł i nie rozpaczam mimo ze w "ojro" nie zarabiamy.jasiu... pisze: U nas Diesel 2,05€ E5 2,02€ I to jest problem
Dodane 2 minuty 31 sekundy:
A tak na marginesie wracaj do swojego "ulubionego działu śmietnik" i nie siej w moim swojej niemieckiej propagandy
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
..... , to gdzie tak zdzierają?
U mnie ( dzisiaj ) na Shell 6,33 zł.
Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki