Staram się zamodelować w SolidWorksie projekt prasy mechanicznej, niestety mam problem z jej poprawnym zasymulowaniem. Prasa składa się z dwóch głównych elementów - ramy z jednym mocowaniem siłownika i matrycą, oraz prowadnic połączonych belkami z drugim mocowaniem z jednej strony i stemplem z drugiej.

Ramę wykonałem za pomocą modułu Weldments i przy pomocy Structural Members - są to zespawane ze sobą cztery ceowniki. Do ramy przykręcone jest mocowanie siłownika, oraz przez jeden z ceowników przymocowane są dwie tuleje na prowadnice, na razie tylko przełożone, docelowo od spodu będą przykręcone do ceownika nakrętką:

Prasa oparta jest o siłownik ściskający, więc przykładam siłę do górnego mocowania, ale czego bym nie próbował, to tuleje są ,,sklejone" z prowadnicami:

Próbowałem użyć Connnection typu Bearing z jednej strony na wewnętrznej części tulei, z drugiej na powierzchni prowadnic, Roller/Slider Fixture w ten sam sposób, obu tych sposobów naraz, próbowałem porobić w Connections>Component Interactions osobne interakcje bonded osobno dla ramy i dla belek - nic z tego. Jak mam się za to zabrać? Chodzi mi o to, by stempel nacisnął na matrycę, tak jak podczas pracy prasy, tak by móc sprawdzić, czy na pewno nic się nie rozleci.