Tymczasem w radiu...
Plany regulacji cen żywności w Polsce
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 34
Re: Plany regulacji cen żywności w Polsce
orion32 pisze:Oby nigdy ci amatorzy nie doszli do władzy.
obecni ani ich poprzednicy w niczym im nie ustępują,
różnią się tylko kosmetycznie
ale to jest wciąż ten sam typ ludzi
Widocznie naruszyłem bóstwo. Stąd była potrzebna interwencja moderatora. Dlatego uczucia religijne są chronione prawem, choć to prawo nie jest stosowane równo.
Zdanie na temat tej formacjil, wyrobiłem sobie na podstawie obserwacji, oficjalnych wypowiedzi prominentnych jej członków,( których tu nie wymienię, aby ich niepotrzebnie nie reklamować), oraz działalności parlamentarnej. W szczególności głosowań. Może się ono komuś nie podobać, ale takie mam,i go nie zmienię, albowiem nie jestem zainteresowany ich dalszymi poczynaniami.Jak kogoś skreślam, to nie dopisuję go ponownie do listy.
Zawsze przyglądam się beniaminkom, aby wiedzieć kto zacz. Niestety mnóstwo z nich nie przeszło weryfikacji.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 21
strikexp pisze:Nie to po prostu ja zakpiłem z twojej inteligencji ale IMPULS3 mnie nie lubi.
Impuls jest bestronny. Impulsa nie interesują poglądy ani kto co umie czy wie tylko NIE UŻYWANIE SŁÓW OBRAŻLIWYCH NA FORUM. Inteligentnego to tam nic nie było.
Ps, nikt nie dał tyle radości impulsowi na tym forum co właśnie TY!!!!!!!!!

-
- Posty w temacie: 21
strikexp pisze:Dobra to mi powiedz
No to inaczej, wpisz sobie w podpisie aby było widoczne dla każdego ze jeśli ktoś się do Ciebie zwraca to przed Strikexp ma dopisywać GŁUPEK Strikexp, ok?

-
- Posty w temacie: 6