Okazje na Allegro
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Re: Okazje na Allegro
Też uważam że trzeba się trzymać zasady... jak umówiłeś się na określoną kwotę to choćbyś miał stracić 20% to trzymaj się danego słowa.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 25
Hmm, no Ja bym tak nie zrobił. Miałem wielokrotnie okazję żeby tak postąpić ale imho, nie tędy droga. A jeśli już, to warto o tym poinformować. Generalnie ten gość jest mega dziwny. Najpierw się umawia a potem jest problem z kontaktem. Ja się czułem jak bym wręcz to wyszarpywał a nie kupował. Wynajęte auto, 500km przejechane a tu się okazuje, że cena 30% wyższa bo dzwonił ktoś z Warszawy i oferuje od zaraz prawie dwa razy tyle. No nic, zapłaciłem.
Jako że kupowałem 7szt a potrzebowałem jednej, wszystko od razu trafiło na olx’a. I kurcze do mnie nikt z Warszawy nie dzwonił…
Żeby było śmieszniej, to proponuję mu, Panie to sprzedaj mi 2szt tak jak chciałem a temu z Warszawy sprzedasz reszte za 2 razy tyle. Też nie
Jako że kupowałem 7szt a potrzebowałem jednej, wszystko od razu trafiło na olx’a. I kurcze do mnie nikt z Warszawy nie dzwonił…

Żeby było śmieszniej, to proponuję mu, Panie to sprzedaj mi 2szt tak jak chciałem a temu z Warszawy sprzedasz reszte za 2 razy tyle. Też nie

Nie jest dziwny, tylko dobry handlarz. Zobaczył, że jesteś napalony, to sprzedał Ci wszystko hurtem, a nie będzie się rozdrabniał na sztuki.
,, Iditi na ch. j" maciąg.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 25
Nie zupełnie. Jeśli rzeczywiście kogoś miał, to gdyby sprzedał osobno to byłby ok 12-15tys. zł do przodu. Jeśli ściemniał (a zapewne tak było) to mamy inną definicję dobrego handlowca. Dla mnie to bardziej typ cwaniaka. Dołóż do tego opinię przez którą nie tylko Ja, ale też kilka innych znanych osób raczej unika w tym miejscu zakupu jeśli ma inną opcję i już ten obraz dobrego handlowca jakoś się załamuje. No ale nie ważne. Każdy zrobi jak będzie sobie tam chciał.
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 50
Podtrzymka do OUS https://allegrolokalnie.pl/oferta/podtr ... i-stolowej