Okazje na Allegro
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 43
- Kontakt:
Re: Okazje na Allegro
https://m.leroymerlin.pl/warsztat/urzad ... ,l871.html
5300/1.23 * 0.81 = 3500 nowa z gwarancją dla działalności z VAT.
5300/1.23 * 0.81 = 3500 nowa z gwarancją dla działalności z VAT.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 27
-
- Posty w temacie: 28
tylko po co, pasatowi też można założyć silnik od ferrari tylko po co ?.Adam Domański pisze:Koła nie problem, można dokupić, dorobić.
Tokarka to przecież nic innego jak klon Nutoola
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 27
-
- Posty w temacie: 28
nie pisałeś o zmianie kół w gitarze a o dorabianiu czy dokupowaniu ,czytaj ze zrozumieniem a kół nie zmieniam bo nie posiadam takich prostych tokareczek amatorskich .Adam Domański pisze:To już nie mój problem jak nie wiesz po co zmienia się koła w gitarze
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 22
Patrzyłem na te prome, przydałoby mi sie cos takiego niedużego, ale po moich przejściach z ruskiem to juz Wam nie wierzę 
A to DRO jakieś chodzi mi po głowie, co by w rusku zamontować…

A to DRO jakieś chodzi mi po głowie, co by w rusku zamontować…
-
Kupowałem coś ostatnio w Leroy Merlin i była ta mała zielona chińska tokarka (klon Nutoola). Popatrzyłem sobie na nią, pomacałem - proste w konstrukcji, ale raczej z jakością to na bakier. Zapytałem, czy coś z ceną mogą zrobić, bo w innym kolorze można kupić taniej - usłyszałem, że na dniach będzie jeszcze droższa (w domyśle kupuj pan teraz!). Co ciekawe w tym Leroy Merlin co byłem wisi już kilka miesięcy, a dostępność cały czas 1 szt. 
No cóż, na amatora prac ogródkowych (zakupy w Leroy) pewnie za drogo, a jak ktoś się zna, to pewnie się nie skusi na takie coś.

No cóż, na amatora prac ogródkowych (zakupy w Leroy) pewnie za drogo, a jak ktoś się zna, to pewnie się nie skusi na takie coś.
-
to możliwe drastycznie rosną ceny tych maszyn z każdą dostawąthe.bear pisze:na dniach będzie jeszcze droższa
ja brałem na kartę dom nutoolathe.bear pisze: czy coś z ceną mogą zrobić
sorki za wszystkie błędy ... (dyslektyk)
Zobacz moje filmy http://www.youtube.com/user/pokachontass/videos

Zobacz moje filmy http://www.youtube.com/user/pokachontass/videos
-
W ogóle to zauważalne jest, że ten model tokarki zaczyna znikać z rynku. Coraz więcej jest tych nowszych modeli (bardziej zaawansowane sterowanie), ale pewnie mechanicznie słabsze.
W sensie mam wrażenie, że z nowych to tylko jakieś niedobitki zostały tu i tam. Próbowałem na AliExpress znaleźć ten model, ale tylko te nowsze udało mi się znaleźć.
W sensie mam wrażenie, że z nowych to tylko jakieś niedobitki zostały tu i tam. Próbowałem na AliExpress znaleźć ten model, ale tylko te nowsze udało mi się znaleźć.