Ignorowanie tematów okolopolitycznych + ankieta.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 7
Re: Ignorowanie tematów okolopolitycznych + ankieta.
szopenn pisze:Co do smietnika czy innych, dobrze by było żeby tematy ze śmieciowych działow nie lądowały na górze głównej strony w aktywnych tematach, wtedy nie będzie takiego wrażenia że polityka się rozrasta.
całkiem rozsądna podpowiedź.
nic co ludzkie przecież nie jest nam obce, nawet śmietnik, kto chce zagląda komu nie pasuje nie musi, w aktywnych tematach się nie zaśmieca i wszyscy powinni być zadowoleni, łącznie z tuxem
dodam jeszcze, że dawniej tzw. w erze przedkomputerowej w okolicach osiedlowych śmietników kwitło nawet lokalne życie towarzyskie

Avalyah pisze:W śmietniku nie potrafią, bo są automatycznie kasowane po upływie jakiegoś tam czasu.
tak samo automatycznie można je zakładać na powrót a archiwizowanie takich tematów to może jedynie jakimś służbom jest przydatne

Nie negocjuje na rozsądnych warunkach z ludźmi, którzy zamierzają mnie pozbawić prawa do rozsądku.
Jakiegoś tam, kilkuletniego. Kamar ciągnął jeden ponad 3 lata, aż się chaos wkurzył i usunął. Tylko dlatego, że ktoś założył dokładnie odwrotny, niezgodny, z poglądami chaosa. Natychmiast zniknęły oba.
Koronawirus, ciągnięty jest drugi rok po czterokrotnym podziale. Ostatni tom chyba, został usunięty, więc reanimowano tom 3.
,, Iditi na ch. j" maciąg.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Mi się zdawało że to jest okres 2 tygodni. Widziałem sporo tematów, które były aktywne i właśnie pewnego dnia puf i nie ma. Tematy ze śmietnika też nie pojawiają się w nowych postach, więc może jest to jakieś wyjście.
To ci się zdawało. Przejrzyj sobie Koronawirus mix 3. Kiedy był początek i nadal aktywny, a przecież,, żyje "w śmietniku.
Właśnie któryś mod wydzielił z niego tom 5, a jeszcze o 10,42 istniał jako tom 3.
Właśnie któryś mod wydzielił z niego tom 5, a jeszcze o 10,42 istniał jako tom 3.
-
- Posty w temacie: 3
Re: Ignorowanie tematów
Żegnaj więc, papatki

q
„Największym wrogiem wolności jest najedzony niewolnik.”
Ty jak zwykle masz swoją prawdę,, jedynie słuszną". Jak się nie zgadza z faktami, tym gorzej dla faktów.
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
Kurzy drób... Ja tu chciałem się dowiedzieć jak nie patrzeć na tematy, które mnie nie obchodzą, a tu się debata polityczna wywiązuje... Na prawdę strach do lodówki zajrzeć.
Można?
Morzna!!!
Morzna!!!
-
- Posty w temacie: 3
Wystarczy nie patrzeć na tematy, które Cię nie obchodzą 

„Największym wrogiem wolności jest najedzony niewolnik.”