Mach3 R3 pl
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 24
- Kontakt:
w programie gdzie tłumacze okienka mają inną kolejność ja w menu programu to trochę pomieszane jest mam wrażenie że robię coś co już ktoś tu na forum zrobił tylko to był wersje macha 3 z 2007 roku jedne z pierwszych wydań
zastanawiam się dlaczego producent wypuścił tą wersje jako mach3 a wewnętrzną nazwę ma mach4
a co do byków to niestety mam dysleksje
dlatego proszę o poprawki
zastanawiam się dlaczego producent wypuścił tą wersje jako mach3 a wewnętrzną nazwę ma mach4
a co do byków to niestety mam dysleksje

-
- Kontakt:
do czego??kostner pisze: Jak bede mial w nastepnym tygodniu troche czasu to sie przylacze
ciekawe co ma wspólnego Word bądź Firefox z programem w którym tłumacze macha i nie tylko tam niema czegoś takiego jak słownik poza tym on jest a raczej był po angielsku jest po polsku przetłumaczony też prze zemnie poza tym ja myślę żę mało kto będzie chciał uwzględnić pisownie bo takie programy są z rzadka urzywane
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
No jak nie ma do czego to w takim razie do niczego. A o pisownie chodzilo mi zebys swoje posty filtrowal, bo dyslektyka nie jest wytlumaczeniem. Temat poruszany na kazdym forum. Notabene zostalo udowodnione ze dyslektycy potrafia lepiej koncentrowac swoja uwage i sa bardziej tworczy.k-m-r1 pisze:
do czego??
Jeżeli prąd nas nie zabije to nas napewno nie wzmocni 

-
- Posty w temacie: 11
kostner,
przestań sie czepiać chłopaka bo robi dobra robotę a reszta lebrow siedzi i pobiera, i dobrze ze im nie chodzi jak powinno, resztę korespondencji proponuje na email skoro nikomu nie w interesie tłumaczenie tego, czy inna pomoc. Wiec niech sobie kupia za blisko 1k pl - beda mieli.
k-m-r1,
Belka górna:
„komfiguracja” przez N
„kreator” na CYKLE
„PlugIN Control” na KONTROLA PLUGIN
„pomoc> informacje.....” TU MASZ LITEROWKE
menu rozwijane:
koNfiguracja > „narzedzia” na MAGAZYN NARZEDZI
-”- > „obroty silikow” na cos lepszego, ponadto po otwarciu okna „ wszędzie masz podane „mm” a co w wypadku gdy jednostki beda calowe, kątowe itd. Używaj „na jednostkę” , „stepers per mm” na „kroki na jednostkę”, step/dir pulse na moje oko powinno być opoznienie krok/ kierunek przy belce przesuwnej na przyspieszenie – albo masz blad albo zadlugi wyraz i zjada koncowke.
„Godziny maszynowe” - literówka
„pomoc>informacje.............” - literówka
”odblokuj „ U otwarte -uje sie nie kreskuje
i wiele więcej tego typu bledow, word jest dla ciebie optymalny, a jeszcze lepiej podeślij to co masz (najlepiej calosc, lub bloki bo naprawdę nie da sie tak pracować) w txt, a ja ci to poprawie.
przestań sie czepiać chłopaka bo robi dobra robotę a reszta lebrow siedzi i pobiera, i dobrze ze im nie chodzi jak powinno, resztę korespondencji proponuje na email skoro nikomu nie w interesie tłumaczenie tego, czy inna pomoc. Wiec niech sobie kupia za blisko 1k pl - beda mieli.
k-m-r1,
Belka górna:
„komfiguracja” przez N
„kreator” na CYKLE
„PlugIN Control” na KONTROLA PLUGIN
„pomoc> informacje.....” TU MASZ LITEROWKE
menu rozwijane:
koNfiguracja > „narzedzia” na MAGAZYN NARZEDZI
-”- > „obroty silikow” na cos lepszego, ponadto po otwarciu okna „ wszędzie masz podane „mm” a co w wypadku gdy jednostki beda calowe, kątowe itd. Używaj „na jednostkę” , „stepers per mm” na „kroki na jednostkę”, step/dir pulse na moje oko powinno być opoznienie krok/ kierunek przy belce przesuwnej na przyspieszenie – albo masz blad albo zadlugi wyraz i zjada koncowke.
„Godziny maszynowe” - literówka
„pomoc>informacje.............” - literówka
”odblokuj „ U otwarte -uje sie nie kreskuje
i wiele więcej tego typu bledow, word jest dla ciebie optymalny, a jeszcze lepiej podeślij to co masz (najlepiej calosc, lub bloki bo naprawdę nie da sie tak pracować) w txt, a ja ci to poprawie.
Zwątpienie jest oznaką, że podążasz w dobrym kierunku.
-
- Kontakt:
kostner nie możesz pisać jasno? skąd ja mam wiedzieć co Ty dziś chcesz nie czytam w Twoich myślach tylko Twoje posty
co do ortograf to mam firefoxa sprawę mam łatwą bo łatwo idzie mi poprawić błędy zapytaj olo_3 jak wygląda mój problem z tłumaczeniem albo pisz na gg
nie nazwę tego konkurencjom ale ktoś mnie wygryza nie zabraniam tego przynajmniej będzie konkurencja na "rynku"
co do ortograf to mam firefoxa sprawę mam łatwą bo łatwo idzie mi poprawić błędy zapytaj olo_3 jak wygląda mój problem z tłumaczeniem albo pisz na gg
nie nazwę tego konkurencjom ale ktoś mnie wygryza nie zabraniam tego przynajmniej będzie konkurencja na "rynku"
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Witam jak ja z kolegą kończyłem prace nad tłumaczeniem Macha 3 to pies z kulawą nogą się tym nie interesował zero odzewu no może z jednym małym wyjątkiem że jak udostępnię
nakładkę to będę miał kłopoty
ale zostawię to bez komentarza .
A to co mi wyszło, możecie zobaczyć w mojej galerii i wcale nie robiłem tego dla chęci
zysku. Ale widzę że dzisiaj wszystko dla kasy.
nakładkę to będę miał kłopoty

A to co mi wyszło, możecie zobaczyć w mojej galerii i wcale nie robiłem tego dla chęci
zysku. Ale widzę że dzisiaj wszystko dla kasy.

Miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle
http://www.cnc.info.pl/topics85/pila-tasmowa-vt3491.htm
http://www.cnc.info.pl/topics85/pila-tasmowa-vt3491.htm
-
- Posty w temacie: 11
Witam,Mex pisze:Witam.....[ ].....no może z jednym małym wyjątkiem że jak udostępnię
nakładkę to będę miał kłopotyale zostawię to bez komentarza
ja proponuje wyslac do artsoftu te prace z prośba o jej autoryzacje i udostępnienie na ich serwerach, a wszystkich którym sie wydaje ze maja jakieś prawa do tego programu (z wyjątkiem oczywiście artsoftu) chętnie prawnik bedzie wytaczał pozwy, do stosownego wyjaśnienia sprawy i poniesienia szczególnie drastycznych kar, zresztą co tu wiele pisać to ścigane jest z urzędu.
Zwątpienie jest oznaką, że podążasz w dobrym kierunku.