nie wątpie ale jak sam widzisz to jest fajna platforma żeby ruszyć swoje szare komórki zrobić coś nietuzinkowo i po 3 miesiącach zamknąć temat z okrągłą sumą w portfelu.
dobre pieniądze do zebrania na platformie startup
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 40
Re: dobre pieniądze do zebrania na platformie startup
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 13
Nie. Ja nie zarabiałem na wciskaniu kitu...
q
q
„Największym wrogiem wolności jest najedzony niewolnik.”
-
- Posty w temacie: 27
No niezupełnie, dostajesz jakiś proszek. A problem żaden dla kogoś z dużego miasta, zamawiasz tzw dietę pudełkową i codziennie koło 6:00 dostajesz pod drzwi zestaw posiłków na dany dzień. Koszt od 50zł dziennie.
https://dietly.pl/
Liczyłem tego Huel, drogo jak za proszek...
Miałem przejść na jakąś dietę cukrzycową. Doszedłem do wniosku że lepiej wyjdę kupując kabanosy 220g po 8zł w biedrze
Dodane 1 minuta 23 sekundy:
https://dietly.pl/
Liczyłem tego Huel, drogo jak za proszek...
Miałem przejść na jakąś dietę cukrzycową. Doszedłem do wniosku że lepiej wyjdę kupując kabanosy 220g po 8zł w biedrze

Dodane 1 minuta 23 sekundy:
Nie gadaj zrób. Rozumiem że w przeciwnym wypadku za pół roku będzie wątek "Polewka z JanŻelazny"JanŻelazny pisze: ↑14 mar 2021, 15:16ruszyć swoje szare komórki zrobić coś nietuzinkowo i po 3 miesiącach zamknąć temat z okrągłą sumą w portfelu.
-
- Posty w temacie: 42
Cały problem polega na tym iż zakładając ten wątek powinieneś określić ze : to nie temat dla normalnych ludzi a tylko dla wybrańców losu, którzy żyją marzeniami i w oczkach widać u nich tylko kręcące się zera po 1 w $. No niestety większość ludzi i przedsiębiorców stąpa realnie po ziemi bo z po prostu z takich opowieści się w pewnym wieku wyrasta.A to dla tego że mając firmę odpowiadasz też za ludzi który dla ciebie pracują za ich rodziny , za kontakty z podwykonawcami czy odbiorcami .
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
produkcja i sprzedaż np. portable laser cut to wg ciebie wciskanie kitu ? sam broniłeś taniego cnc który robił niby produkcyjne frezarki, bardzo kiepskiej jakości
-
- Posty w temacie: 13
Sprzedaż w taki sposób jak widać na załączonym obrazku to wciskanie kitu.
q
q
„Największym wrogiem wolności jest najedzony niewolnik.”
-
bo są ludzie którzy nigdy nie wyjdą poza schemat i granicę własnego powiatu. będą walczyć cenowo z dziesiątką innych z okolicy.tristar0 pisze: ↑14 mar 2021, 15:19Cały problem polega na tym iż zakładając ten wątek powinieneś określić ze : to nie temat dla normalnych ludzi a tylko dla wybrańców losu, którzy żyją marzeniami i w oczkach widać u nich tylko kręcące się zera po 1 w $. No niestety większość ludzi i przedsiębiorców stąpa realnie po ziemi bo z po prostu z takich opowieści się w pewnym wieku wyrasta.A to dla tego że mając firmę odpowiadasz też za ludzi który dla ciebie pracują za ich rodziny , za kontakty z podwykonawcami czy odbiorcami .
sprzedaż fajnego produktu na świat, a w szczególności na usa, to inne podejście do biznesu. znacznie łatwiejsze, no ale trzeba mieć więcej oleju w glowie...
-
JanŻelazny pisze:no ale trzeba mieć więcej oleju w glowie...
tylko co ty tu robisz skoro masz tyle tego oleju niczym w texaco .Zajmij się tym nie wciskaj nam bajek , róbmy swoje jak brzmią słowa pewnej piosenki .
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 6
Nie da się, prawnicy cię zjedzą, prowizję zabiorą... Czy ze wszystkiego trzeba robić spotkanie w klubie smutasów?
Da ktoś jakąś propozycję, do normalniejszej dyskusji?

Da ktoś jakąś propozycję, do normalniejszej dyskusji?

strikexp pisze:Nie gadaj zrób.
strikexp pisze:Zarób równowartość domu w rok. Wtedy pogadamy. Bo jak na razie to jesteś dla mnie śmiesznym małym bajkopisarzem.
"Wtedy pogadamy" ileż to już razy widziałem...strikexp pisze:Podstawową zasadą biznesu jest nie pakowanie się w tematy na których się nie zna. Mnie tu też kiedyś studzili że budowa maszyn to nie jest takie hop siup. Ale zainwestowałem i straciłem ze 30 tysięcy.

zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
a ja tam lubie te nasze polskie powiaty bo to one składają się na całyść MY NARÓD.JanŻelazny pisze:bo są ludzie którzy nigdy nie wyjdą poza schemat i granicę własnego powiatu
Dodane 2 minuty 3 sekundy:
pitsa pisze:"Wtedy pogadamy" ileż to już razy widziałem...
tego kolegi też nie lubisz ?