Nietypowe wrzeciono 2xER32
Re: Nietypowe wrzeciono 2xER32
Skoro wrzeciono może być dowolnie wykonane, to zrobi Ci go ktokolwiek.
,, Iditi na ch. j" maciąg.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 11
Ktokolwiek, czyli kto?

-
Lokalizacja nie ma znaczenia, robota pójdzie jako normalne zlecenie - faktura lub paragon wystawione na uczelnię (znana Politechnika). Na tę chwilę nawet nie wiem, czy dostanę na to pieniądze - jak wspomniałem o tym osobie z GTW (Grupy Trzymającej Władzę

Ostatnio zmieniony 11 lis 2020, 21:25 przez SUKIZD, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Weź Ty kup dwa takie cudaki, wepchnij na gorąco w precyzyjną tuleję i zobacz co z tego wyjdzie ...SUKIZD pisze: ↑11 lis 2020, 21:11Na tę chwilę nawet nie wiem, czy dostanę na to pieniądze - jak wspomniałem o tym osobie z GTW (Grupy Trzymającej Władzę) to od razu wyskoczył z ubieganiem się o grant (miesiące czekania na nic bez gwarancji, że się cokolwiek dostanie). Relatywnie niskie wydatki da się pokryć ze środków własnych mojego wydziału po zrobieniu szeregu szpagatów i innych wygibasów dowodzących, że będą z tego wymierne korzyści (patenty, doktoraty, habilitacje, publikacje naukowe itp.).
https://www.aliexpress.com/item/1005001280807367.html
-
To było pierwsze rozwiązanie, które brałem pod uwagę. Na początku w ogóle chciałem użyć takiej przedłużki, nawet darować sobie drugi stożek, naciąć na tym gwint, założyć jakieś koło pasowe i działać. Niestety, jak się zacznie wnikać w szczegóły, to jest to po prostu zbyt krótkie, poza tym ma "niewłaściwą" tolerancję (na ogół h6). Wciskanie czegokolwiek gdziekolwiek