oprawcafotografii pisze:Matoł udający premiera paraduje w maseczce z zaworkami zwrotnymi
"Maskę można nosić jedynie do momentu jej zawilgotnienia, ponieważ wilgoć sprzyja rozwojowi drobnoustrojów chorobotwórczych stanowiących zagrożenie dla zdrowia użytkownika. Wyposażenie maski w zawór wydłuża dopuszczalny czas jej noszenia." Jeżeli jest pewien, że jest zdrowy to zawór w niczym nie przeszkadza
FTW pisze:Nawet jakby premier wygłosił dzisiaj przemówienie składające się tylko z prawdziwych informacji to i tak nikt mu już nie uwierzy. To samo się tyczy wszystkich ekspertów z dziedziny ochrony zdrowia.
to dowód na głupotę premiera i wszystkich ekspertów, czy....tych którzy nie wierzą?
oprawcafotografii pisze:Kto nie umarł na CX19 umrze na co innego.
odkrywcze.
FTW pisze: Mam wrażenie, że w tych szpitalach liczy się wielka pompa. To musi być wielkie przedsięwzięcie. Jak przekop mierzei, albo budowa CPK
najlepsze są szpitale " z małą pompą "jak w PRL. A kto odpowiedzialny za dzisiejszy brak infrastruktury i personelu ?
oprawcafotografii pisze:Wypieprzyłem szlaban do
rowu i pojechałem pierwszy nowym asfaltem
Brawo ty.
qerc pisze:Ale co to da przyjdą nowi złodzieje albo ci sami tylko zamienią się miejscami. U nas potrzeba rewolucji takiej jak we Francji z madame de gilotyne na każdym rynku.
grubo.
Jak sami widzicie "każdy ch** na swój strój " . Nawet w pandemii i 11 listopada.
Naród wspaniały, tylko ludzie k...y - tak klął Piłsudski i nic się nie zmieniło.
Pozdrawiam. Wszystkich. Właśnie dzisiaj umarł mój wieloletni przyjaciel na covid.