Re: Koronawirus mix 2
Re: Koronawirus mix 2
Argusue maszz jakiś problem, z tym czy ktoś jest kawalerem, czy żonaty? Ja nie mam i nie interesują mnie przyczyny ludzkich wyborów. Jego życie jego sprawa.
Jako polityka oceniam działania polityczne. Styl mi się nie podoba, ale to nie wystawa malarstwa, aby podziwiać kunszt. Jest politykiem obecnie najwytrawniejszym. Wygrał któreś z rzędu wybory, przewodnicząc swojej formacji. Nie widać na horyzoncie równego konkurenta. Czy się pojawi, nie wiem, bo idzie, to w coraz większe zidiocenie. Jakieś pajace, z przerostami ambicji i niedowładem umysłowym pretendują.
Jako polityka oceniam działania polityczne. Styl mi się nie podoba, ale to nie wystawa malarstwa, aby podziwiać kunszt. Jest politykiem obecnie najwytrawniejszym. Wygrał któreś z rzędu wybory, przewodnicząc swojej formacji. Nie widać na horyzoncie równego konkurenta. Czy się pojawi, nie wiem, bo idzie, to w coraz większe zidiocenie. Jakieś pajace, z przerostami ambicji i niedowładem umysłowym pretendują.
,, Iditi na ch. j" maciąg.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 58
Re: Re: Koronawirus mix 2
orion32 pisze:obecnie najwytrawniejszym.
ot rzeczywiście trzeba być geniuszem, pójść do rydzyka stópki umyć i kasę rzucić na głosy, obstawić się suskimi co tylko wciskają guzik, brać klakierów politycznych z ulicy i dawać im wszystko oczekując dozgonnej umysłowej zależności, i elektorat budować na podobnych, których prawo do rozmnażania się chętniej oddałbym pod dyskusje TK niż aborcje. No kunszt mówię ci, zdjęcie w portfelu nosisz pewnie zaraz obok żony i dzieciaków? kult pomników to pewnie ci się też podoba - choć nie bo jakieś zarzuty co do stylu rządzenia widzę

szkoda ze nikt inny nie wpadł na pomysł zagarniania panstwa, TV, radio, sądy, dogadywać się z kościołem żeby te wybory wygrywać, oj cała ta reszta to chyba głupia jakaś co nie?
orion32 pisze:Wygrał któreś z rzędu wybory
gdybyśmy wygrywanie wyborów oraz czas rządzenia przekładali na sukces to mao zedong i kilku innych byłoby w czołówce
strikexp pisze: Ukraina uważa za najbardziej przyjazne państwo.. Polske
chyba jednak w tym wypadku mieszkanie na wypierdziowie pisowskim przynosi korzyści, bo na własnej skórze można doświadczyć przekraczając granice jak ukrainiec postrzega polaka i polskie panstwo, skąd te te idiotyzmy bierzesz, za dużo tv republika oglądasz?
-
- Posty w temacie: 52
A jak Ukrainiec ma postrzegać postępowego Polaka co ciągnie koledze druta w kolorach tęczy?
Jest taka zasada, że jeśli chcesz ocenić naród. To pomijasz największych zjebów w tym narodzie, buraków, meneli, patolę czy małpiarnię drącą ryja na ulicy. Znam trochę Ukraińców i jakoś niczym mnie nie zrazili.
Nie oczekuję od Ciebie wystarczającej inteligencji żebyś był w stanie wysłuchać wykładu trwającego ponad godzinę. Ale pewnie ktoś inny skorzysta:
Tak na marginesie, ten człowiek jest jednym z głównych źródeł moich informacji. Ale to płacę za dostęp do specjalistycznych materiałów.
Koło 10 minuty tego materiału jest szalenie istotna informacja.
Jest taka zasada, że jeśli chcesz ocenić naród. To pomijasz największych zjebów w tym narodzie, buraków, meneli, patolę czy małpiarnię drącą ryja na ulicy. Znam trochę Ukraińców i jakoś niczym mnie nie zrazili.
Nie oczekuję od Ciebie wystarczającej inteligencji żebyś był w stanie wysłuchać wykładu trwającego ponad godzinę. Ale pewnie ktoś inny skorzysta:
Tak na marginesie, ten człowiek jest jednym z głównych źródeł moich informacji. Ale to płacę za dostęp do specjalistycznych materiałów.
Koło 10 minuty tego materiału jest szalenie istotna informacja.
-
a on oprócz swojego wykładu godzinnego to chociaż na ukrainie był i np stanął w kolejce w przygranicznym markecie po zakupy??
to jest dla mnie najciekawsze jednak, jaka jest waluta za te materiały, złoto, srebro, wycinane katalizatory, czy może łupy z protestującego lewaka, sasiny? a może sam swój tyłek wystawiasz w zamian za to oświecenie?
masz racje, zaraziłeś mnie ebookami, yt już nie oglądam

strikexp pisze:Ale to płacę za dostęp do specjalistycznych materiałów.
to jest dla mnie najciekawsze jednak, jaka jest waluta za te materiały, złoto, srebro, wycinane katalizatory, czy może łupy z protestującego lewaka, sasiny? a może sam swój tyłek wystawiasz w zamian za to oświecenie?
strikexp pisze:Nie oczekuję od Ciebie wystarczającej inteligencji żebyś był w stanie wysłuchać wykładu trwającego ponad godzinę
masz racje, zaraziłeś mnie ebookami, yt już nie oglądam

Ostatnio zmieniony 28 paź 2020, 08:03 przez szopenn, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Posty w temacie: 106
"...poprzednicy tez tak robili."
q
„Największym wrogiem wolności jest najedzony niewolnik.”
-
Za to ze stalinowskimi ryjami
(odpowiedź na Twoim poziomie
).
q

q
-
oprawcafotografii pisze: stalinowskimi ryjami
jeżeli nawet masz racje, to sposób działania daleki od stalina, w przeciwieństwie do tych którym przyklaskujesz.,
-
Którym przyklaskuje, uświadom mnie