I to ma przykryć czy usprawiedliwić Szumowskiego ?
Koronawirus
Kontynuacja zlikwidowanego tematu
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 67
Re: Koronawirus
To zależy od tego czy szatan istnieje. Bo jak tak, to przypominam że rzucił wyzwanie Bogu. A ludzie to dla niego zwykłe zabaweczki co może sobie z nimi robić co chce

No ale to kamarowi tego nie wytłumaczysz. Więc w sumie trzeba uprościć przekaz.
-
- Posty w temacie: 34
kamar pisze:I to ma przykryć czy usprawiedliwić Szumowskiego ?
Ja nie o tym.
O Antonowie który nawiasem mówiąc przyleciał jak się okazało za bardzo dobrą stawkę.
Co do Szumowskiego to ja czekam na więcej szczegółów, wtedy ocenię.
-
- Posty w temacie: 30
strikexp pisze:A ludzie to dla niego zwykłe zabaweczki co może sobie z nimi robić co chce
Zawsze mówię prostą odpowiedz. Ja jeśli cos robię to dlatego że chcę a nie dlatego ze mnie coś kusi. Póki co nie słyszę jakiś głosów w głowie.

-
- Posty w temacie: 67
Widzisz, też nie zrozumiałeś. Wiadomo że takich to raz dwa do izolatki. Tylko pasowałoby jeszcze mieć pewność, więc może stąd te przeniesienia...
No a wracając do mojego cytatu. Izolować możesz, ale i tak nie przyniesie to skutku.
No a wracając do mojego cytatu. Izolować możesz, ale i tak nie przyniesie to skutku.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 38
Na tak postawione pytanie, biorąc pod uwagę kontekst, najprostsza odpowiedź brzmi: właśnie ktoś taki jak ty. Ale nie jestem przekonany o dostateczności tego wyjaśnienia, z powodu cech podmiotu

Czyli klasyka ostatnich lat: co powie NIEZALEŻNA prokuratura?

Fatalnie by było, gdyby nie istniał a jednak rzucił

-
- Posty w temacie: 19
Chętnie dowiem się od Ciebie co produkowano dwieście lat temu, bo to oczywiście wiedza tajemna i dostępna tylko nielicznym ...
Natomiast co do twojej ostatniej kompromitacji, to nie jest moja mądrość, tylko podstawowe prawo ekonomii, że towar na którego nie ma popytu nie ma wartości.
Mówiąc tak żebyś zrozumiał - produkowanie czegoś czego nikt nie chce kupić jest debilizmem.
Mówiąc tak że na pewno nie zrozumiesz - pieniądz samoistnie jest ekwiwalentem towaru, ale nie na odwrót.
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 103
- Kontakt:
Kolejna klasyka - Ktoś wie do kiedy marszałkini ma ogłosić datę nowych wyborów ? Szkoła Beatek nie poszła w lasCzyli klasyka ostatnich lat: