Dzwon do Banasia...
Koronawirus
Kontynuacja zlikwidowanego tematu
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 33
Re: Koronawirus
Ale czy to coś zmieni jak będziemy się zamartwiać co to będzie... nawet jak oc pójdzie z 200% do góry to i tak będziemy marudzić, płacić i jeździć... chyba wpływu na to większego nie mamy...
„Trudne czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy, dobre czasy tworzą słabych ludzi, a słabi ludzie tworzą trudne czasy”…
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 38
I co? Zamawiają na dowóz głównie filety czy podudzia?
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 67
Spoko zrobię wam miejsce. A Wy nadal pozostaniecie kim, jakbyście naiwnie chcieli ogłosić jakiś sukces 
Dodane 8 minuty 1 sekunda:
No i du**, nie można skasować konta. A gdzie RODO??? Zaraz Was trybunał uni europejskiej postawi pod ścianą.
A więc któryś z moderatorów będzie miał satysfakcję skasowania mojego konta. Tylko który ma takie uprawnienia?
Hej !.
Pewnie Admin ma takie uprawnienia.
Tak czy siak - dlaczego ?
Czy jak ktoś coś napisał " nie po myśli " to jest powód ?
przecież to dziecinada .
wojtek - pukury .
pzd.

Dodane 8 minuty 1 sekunda:
No i du**, nie można skasować konta. A gdzie RODO??? Zaraz Was trybunał uni europejskiej postawi pod ścianą.
A więc któryś z moderatorów będzie miał satysfakcję skasowania mojego konta. Tylko który ma takie uprawnienia?
Hej !.
Pewnie Admin ma takie uprawnienia.
Tak czy siak - dlaczego ?
Czy jak ktoś coś napisał " nie po myśli " to jest powód ?
przecież to dziecinada .
wojtek - pukury .
pzd.
-
- Posty w temacie: 16
Hej.
Jasiu .. ( jak źle to przepraszam ) .
Tak działa " gospodarka wirtualna " - nic nie wnosi - tylko cycka .
Jakoś tak jest - w sytuacji krytycznej dobrze się mają konglomeraty ( tak to trzeba określić ) ubezpieczeniowe.
Jak to jest - na każdym kryzysie zyskują najbogatsi - a biedni są jeszcze bardziej biedni ?.
Coś tu ( jak piszą młodzi - nie kaman ).,
jak to jest ?
pzd.l
Jasiu .. ( jak źle to przepraszam ) .
Tak działa " gospodarka wirtualna " - nic nie wnosi - tylko cycka .
Jakoś tak jest - w sytuacji krytycznej dobrze się mają konglomeraty ( tak to trzeba określić ) ubezpieczeniowe.
Jak to jest - na każdym kryzysie zyskują najbogatsi - a biedni są jeszcze bardziej biedni ?.
Coś tu ( jak piszą młodzi - nie kaman ).,
jak to jest ?
pzd.l
Mane Tekel Fares
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 18
Strikexp! 
Dałem ci radę w realizacji projektów. Rysuj to co masz w głowie.
Nie jest z tobą tak źle. Daleko ci do użytkownika Expert z pl.misc.telefonia.gsm

Dałem ci radę w realizacji projektów. Rysuj to co masz w głowie.
Nie jest z tobą tak źle. Daleko ci do użytkownika Expert z pl.misc.telefonia.gsm

zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
- Posty w temacie: 67
Bo czytam wypociny hodowcy indyków a nie mam czasu obiadu sobie dziś zrobić. Wyjdzie na zdrowie.
Inaczej będę musiał zmienić hasło na losowe

-
- Posty w temacie: 30
Daniu pisze:Ale czy to coś zmieni jak będziemy się zamartwiać co to będzie... nawet jak oc pójdzie z 200% do góry to i tak będziemy marudzić, płacić i jeździć... chyba wpływu na to większego nie mamy...
Jeśli choc w jakimś małym procencie uda się odgadnąć co będzie to możesz w ten sposób uratować jakis kawałek swoich oszczędności. ja do tej pory byłem jako tako spokojny, ale jeśli z wielu stron pojawiają sie informacje że będzie olbrzymia inflacja to pomału weryfikuje swoje plany aby stracić jak najmniej. Ale nie mysleć o tym też nie można, bo ja się nie zamartwiam a staram się jedynie uchronić przed jakimiś stratami. Czy się uda-czas pokaze.
strikexp pisze:A więc któryś z moderatorów będzie miał satysfakcję skasowania mojego konta.
Toż to by był czyn haniebny, największego żartownisia forum skasować. Kto by wprowadzał tyle radości na to forum? Strikexp Ty na tym forum jesteś jak czirliderki w przerwie podczas meczu.

-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 103
- Kontakt:
Jak już nie możesz żyć bez prorokowania to Ci dam prognozę pewną w 50 % - Na dwoje babka wróżyła

Dodane 4 minuty 14 sekundy:
Ta, opisywałem kiedyś występ hawajskich tancerek z drezdeńskiego domu spokojnej starości