Ja to nawet wiem na pewno
Koronawirus
Kontynuacja zlikwidowanego tematu
-
kamar
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 103
- Kontakt:
Re: Koronawirus
-
emsc
- Specjalista poziom 3 (min. 600)

- Posty w temacie: 38
SZOK!Daniu pisze: ↑12 maja 2020, 10:45Nie tylko na tym..
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3670437.html
Sorry za link do innego forum, ale po poście kol. Marek_Skalski Widać, ze tam tez już go dość maja.
A dopiero co uparcie i z przekonaniem twierdził, że "potrafi projektować układy". I jako swoją "specjalizację" podał "energoelektronikę". A tu mamy "projektowanie" w stylu niedodziałanego hodowcy indyków, czyli: "ma ktoś jakiś schemat?"
Zaraz się dowiemy, że on tylko testował innych, i że tyle zarabia samym faktem istnienia, że mu się po prostu nie opłaca samemu myśleć, dlatego bierze gotowe albo rezygnuje.
-
pitsa
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 18
RX pisze:kojarzy mi się KKK
To tylko mój pamiątkowy kapturek. Uszyłem w 1986 albo 87. Przydał się do kabaretu, na demonstracje i różne inne śmieszne imprezy. Na przykład w stroju kata w tym w czarnym kapturze i czerwonokrwistej koszuli z szerokimi rękawami, przyjmowałem świeżaków do turystycznego klubu 100-noga.
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
strikexp
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 67
Ty sobie chłopaczku uważaj co tam paplasz. Bo ja mam w telefonie więcej numerów poważnych ludzi niż Ty kolegów
Dlatego ja sobie tutaj siedzę z nudów i dla hobby ślusarskiego. A Ty leczysz swoje kompleksy hejtem.
-
jasiu...

- Posty w temacie: 35
Na marginesie, dziś wyczytałem, że Allianz liczy, że koronawirus będzie go kosztował jakieś 1.1 miliarda euro. No bo odszkodowania płacić trzeba. Ja to się przełoży np. na wartość emerytur z OFE Allianz? Jak to będzie u innych ubezpieczycieli? Ile będzie w przyszłym roku kosztowało np. OC dla samochodu?
A jak to będzie z firmami, wysyłającymi na urlopy? Jeśli zbankrutują, zapłaci ubezpieczyciel, który będzie chciał sobie później odbić na...
Straszno i nieśmieszno się robi.
A jak to będzie z firmami, wysyłającymi na urlopy? Jeśli zbankrutują, zapłaci ubezpieczyciel, który będzie chciał sobie później odbić na...
Straszno i nieśmieszno się robi.
-
strikexp

- Posty w temacie: 67
A czy przypadkiem fundusze OFE to nie są oddzielne byty finansowe? Generalnie w OFE to zawsze są straty podczas kryzysów. No ale przynajmniej to jest realny kapitał a nie haracz pobierany od nas i Ukraińców, na finansowanie emerytur naszych dziadków.
Jakoś na początku nawet czytałem że jak fikniesz to to OFE będzie mógł ktoś odziedziczyć po Tobie. A to będzie suma nowej kawalerki...
Jakoś na początku nawet czytałem że jak fikniesz to to OFE będzie mógł ktoś odziedziczyć po Tobie. A to będzie suma nowej kawalerki...