Kontynuacja zlikwidowanego tematu
No i dalej nie mogę znaleźć. Nie interesują mnie projekty, interesują mnie sprawdzone rozwiązania, maszyny, które brały udział w walce, a nie tylko ciągnęły flagę na paradach. W końcu samolot z silnikiem atomowym też był. Znaczy myślę o projekcie Lockheed CL-1201. No cóż, projekty były, nawet próbowano podczepiać pod sterowcem, czy samolotem mniejsze jednostki latające, tyle że nazywanie tego lotniskowcem, w sytuacji, kiedy nigdzie i nigdy się to nie sprawdziło, jest chyba przesadą.
Zmień dietę! Te grzybki, to nie pieczarki!
Ale o czym Ty chrzanisz? Przecież to były sprawdzone rozwiązania. A że nie było wojny to nie brały udziału w walkach. Idąc Twoim tokiem rozumowania to teraz powinniśmy odpalić wszystkie głowice jądrowe w miasta, aby były to sprawdzone rozwiązania. Bo jakbyś nie wiedział, to obecnie używane głowice termojądrowe montowane na rakietach nie mają dużo wspólnego z głowicą uranową i plutonową zrzuconą z samolotu w 1945...
kamar pisze:RX pisze: ↑06 maja 2020 21:49
nowe - stare, wcześniej - poźniej
byle żyć się dało luźniej
A co Ty jadasz .....
Uznając w całości słuszność tej uwagi nie można odrzucić konkluzji że w takim razie gówno wiedzą ale dużo mówią.atlc pisze:A linkowane przez Ciebie artykuły szczególnie zestawione razem pokazują że sanepid ma rację nie uznając testów od laboratoriów na które nie ma żadnego wpływu i kontroli nad nimi.
RX pisze:Piję Covid-ówkę. Dla zdrowotności. Bo tyle tego na łapy codziennie wylewam, że aż żal.
Ale nie można kupić czy w szpitalach przychodniach nie ma?
Akurat orientuję się w tym ......