strikexp pisze:Też mam takich
Gdybyś w innych tematach choć raz napisał coś prawdziwego to może i bym w to wierzył, a tak to jakoś mi nie po drodze z fantastami.
strikexp pisze: Pozostań na ziemi IMPULS3 i nie bujaj w obłokach ponieważ tutaj mowa o jednoosobowej DG i małym kapitale.
Sam jestem na takiej działalności więc nie bujam w chmurach tylko robię to za co mam jakiekolwiek pieniądze, a nie siedzę na tyłku i czekam na intratne zlecenie.
strikexp pisze:Mając ograniczony czas nie warto go sprzedawać za bezcen.
A mowa tu była o ograniczonym czasie? Chyba jednak nie...
strikexp pisze:Co z tego że rocznie zarobisz 36 tyś, skoro dobre zlecenie da 36 tyś w pół roku i pół roku wakacji.
Wiesz co, jak wejdziesz kiedyś w dorosłe życie to się przekonasz jak to wszyscy zarabiają fortuny tylko że zazwyczaj jakoś tych fortun nie mają... Ja też w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem bogaty (bo przecież na samym początku pisałeś jak to stać Cię na wszystko) i nie stać mnie na wszystko więc swój własny kapitał staram się budować tak jak potrafię i jedno wiem że kapitał się gromadzi wszystkimi możliwymi drogami a nie czeka na wielką wygraną ufundowaną przez los.