Dodane 2 minuty 41 sekundy:
Na przywitanie po przerwie .
Dodane 6 minuty 18 sekundy:
Ritchie jest jednym z naj.... mowa o tym człowieku co gra solo na gitarze .
Blackmore's Night to jego autorki zespół ,wokalistka jest jego partnerką w życiu .
Polecam pierwsze 4 płyty tej grupy .
Dodane 2 minuty 18 sekundy:
Dodane 2 minuty 23 sekundy:
Uwaga moja ,jeśli ktoś dysponuje niezłym sprzetem i ściągnie sobie płyty tej grupy w wersji flac nie zawiedzie sie co do jakości brzmienia.
Dodane 6 minuty 18 sekundy:
Dodam . że na tych płytach słuchacz znajdzie dość szerokie spektrum styli . Od ballad po hard rockowe brzmienia wszystko w oparciu o stare folkowe kompozycje .Stare znaczy z okresu kiedy walczyło sie na miecze .
Dodane 2 minuty 26 sekundy:
Dodane 5 minuty 38 sekundy:
----------------------
Marzy mi sie zrobić dobry brzmieniowo i mocny wzmacniacz lampowy pod słuchawki ale niestety przybywa zleceń z zakresu automatyki i cnc ....Powinno cieszyć i cieszy ale kocham muze i martwi mnie to troche czy znajde czas.
Dodane 3 minuty 56 sekundy:
Chdzi o to że muzyka u mnie ma wyższy priorytet nad np. opracowaniem i zbudowaniem jakiegoś urządzenia CNC.
Dodane 3 minuty 2 sekundy:
A z innej strony . Ludzie co daja mi zarabiac licza na mnie ze zaprojektuje i wykonam nastepne urzadzenia .
Dodane 1 minuta 42 sekundy:
Tu uwaga .Te moje wpisy nie sa szukaniem zleceniodawcow .Nie przyjmuje zadnych zlecen dotyczacych cnc .
Dodane 8 minuty 16 sekundy:
To raczej sugestia ,info dla osob ktore bawia sie w elektronike i cnc .Jesli wejdziecie na pewien poziom bedziecie miec prace i kase z tego .I jest to info pewne

Dodane 2 minuty 59 sekundy:
Z tym iz ja czerpie satysfakcje z tego: cnc ? tym zajme sie jutro.