czyszczenie stołu (plaster miodu)
-
Autor tematu - Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 3
Re: czyszczenie stołu (plaster miodu)
Ja mam stół stalowy, ale widziałem ogłoszenia z alu. Nie wiem, jak ze sztywnością itp.
Właśnie problem jest z brudem w oczkach. Wierzch można myć szmatą nasączoną jakimś zmywaczem czy czymś podobnym. A większość brudu pochodzi chyba z oczek plastra. Nie za bardzo mam pomysł, jak to umyć.
A podkładki akrylowe to paski z plexi podłożone pod materiał
Właśnie problem jest z brudem w oczkach. Wierzch można myć szmatą nasączoną jakimś zmywaczem czy czymś podobnym. A większość brudu pochodzi chyba z oczek plastra. Nie za bardzo mam pomysł, jak to umyć.
A podkładki akrylowe to paski z plexi podłożone pod materiał

-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
dasza77 u mnie raczej jest to stal, z tym że jakiego gatunku to pojęcia nie mam, ale kiedyś zauważyłem że gdyby wycelowac skupiona wiązkę w ściankę boczna tego plastra i przytrzymać np z 10s na prawie pełnej mocy to powstaje wycięcie...
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
Ja swój czyściłem tak, że zawiozłem na myjnie samochodową, spryskałem płynem do kominków i zostawiłem na 2 minuty.
Potem program, z aktywnym nano proszkiem pod ciśnieniem - wypłukało tak sporo syfu, / smoły, następnie znowu płyn do kominków i jakiś program z gorącą wodą pod ciśnieniem.
W ten sposób można wypłukać sporo brudu, ale o idealnie czystym nie ma mowy.
Potem program, z aktywnym nano proszkiem pod ciśnieniem - wypłukało tak sporo syfu, / smoły, następnie znowu płyn do kominków i jakiś program z gorącą wodą pod ciśnieniem.
W ten sposób można wypłukać sporo brudu, ale o idealnie czystym nie ma mowy.
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 1