OUS-1 dla laików
Re: OUS-1 dla laików
Jast jeszcze taki z odłanczanym panelem sterowniczym Falownik iNDVS 0.75kW 500hz mini wektor GW24 FV23% za 450 zł.Tylko jakoś mało info w sieci a na allegro ma tylko jeden sprzedawca.Nie mylic z INVT bo nazwa podobna.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 57
Producent z Taiwanu a nie z Chin, więc może być dobry, chociaż wschód to zawsze loteria.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 82
- Kontakt:
A co tam jest niezrozumiałe?
Masz 4 schematy ustawienia kół zmianowych - dwa dla prawego i dwa dla lewego gwintu.
Ma górze tabeli masz skoki gwintu i w tabeli odpowiadające im wielkości kół.
Dla prawego gwintu o skoku od 0,5 do 0,9 schemat 1, od 1 do 2mm schemat 2.
Dla lewego skok 0,5 i 0,6 schemat 3, od 0,7 do 2 schemat 4.
Schematy pokazują sposób zamocowania kół. Dla 2 i 4 wszystkie koła "liniowo", dla 1 i 3 - koła Z2 i Z3 na wspólnej osi.
Poniał ?
Masz 4 schematy ustawienia kół zmianowych - dwa dla prawego i dwa dla lewego gwintu.
Ma górze tabeli masz skoki gwintu i w tabeli odpowiadające im wielkości kół.
Dla prawego gwintu o skoku od 0,5 do 0,9 schemat 1, od 1 do 2mm schemat 2.
Dla lewego skok 0,5 i 0,6 schemat 3, od 0,7 do 2 schemat 4.
Schematy pokazują sposób zamocowania kół. Dla 2 i 4 wszystkie koła "liniowo", dla 1 i 3 - koła Z2 i Z3 na wspólnej osi.
Poniał ?

-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Witam, zmęczony toczeniem na ousie postanowiłem przestawić go na frezarkę. Niestety nie mam oryginalnego imadła i tu pojawia się moje pytanie jak dobrać pasujące imadło na tak mały stół teowy?
Wiem że już było pytanie o imadło w tym wątku lecz nie było zbyt jasnej odpowiedzi.
Pozdrawiam
Wiem że już było pytanie o imadło w tym wątku lecz nie było zbyt jasnej odpowiedzi.
Pozdrawiam