kubus838 pisze:1. A w jakim jest języku?
2. Jakie pliki można w nim otworzyć/importować?
robert
Wybacz ale nie wiem, czy pytasz na poważnie, czy coś palnąłem i chcesz mnie tutaj naprostować?
kubus838 pisze:1. A w jakim jest języku?
2. Jakie pliki można w nim otworzyć/importować?
robert
Pytam jak najbardziej poważnie - nie mam zamiaru Cie tu prostować.
TopSolid 7 jest oprogramowaniem modułowym i żeby podać cenę, musimy poznać potrzeby danego zakładu w kwesti CAD/CAM. Jeśli chciałby Pan zobaczyć TopSolida, możemy do Pana firmy przyjechać i go pokazać, czy też zrobić zdalną prezentację i na podstawie uzyskanych danych zrobić wycenę. Demo może Pan pobrać z oficjalnej strony producenta topsolid.com. Sporo materiałów z całego świata znaleźć można na youtubie, te które my tworzymy są na naszym kanale. W Polsce do tej pory bardzo mocno angażowliśmy się w branżę meblarską gdzie obsługujemy ponad 400 firm w zakresie CAD/CAM/PDM i pod ten przemysł dedykowany jest TopSolid Wood. Jeśli chodzi o TopSolid 7 jest on w Polsce jeszcze słabo rozpoznawalny (mamy nadzieję, że niedługo się to zmienikubus838 pisze: ↑15 maja 2019, 17:51Co do TopSolid 7 to bardzo proszę o podanie ceny lub strony gdzie cenę można poznać, co również pozwoli na zaznajomienie się z tym programem. Na razie tylko został zamieszczony tzw "bełkot" handlowy. Nie pytam o recenzje z pracy bo i tak znajdzie się ktoś kto założył konto miesiąc temu i już używa tego programu parę lat z powodzeniem.
TopSolid jest oprogramowaniem CAD/CAM, które posiada dedykowane postprocesory pod wiele sterowań m.in. Fanuca. Jeśli chciałby Pan zobaczyć działanie TopSolida, to tak jak wyżej możemy przyjechać, zrobić zdalną prezentację - oczywiście jest to niezobowiązujące