Chińska tragedia...
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Chińska tragedia...
Nowy na forum wita wszystkich .Kupiłem ploter laserowy CO2 40w grawerka DC-K 40. Miała pomagać w pracy,do wycinania różnych dupereli potrzebnych w kwiaciarni,w zasadzie tylko ze sklejki.No i se narobiłem problemów,bo nijak się z tym dogadać nie mogę.Corel do tego przyszedł po chińsku,jakieś klucze na pendrivach są,ale to nie przy mnie robione.Firma nawet dostarczyła program w jęz angielskim,ale laptop nie widzi urządzenia.A wyglądało prosto... Czy w Warszawie znajdzie się jakaś dobra dusza,która łopatologicznie mi wytłumaczy co i jak? Mogę wziąć sprzęt na plecy i zatachać do owej dobrej duszy.Oczywiście się zrewanżuję,tylko proszę o pomoc,bo żona mnie ogoli na łyso,jak tego nie uruchomię.Pozdrawiam serdecznie wszystkich.Grzesiek.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
Re: Chińska tragedia...
Kiedyś fora to były miejsca wymiany doświadczeń ludzi, którzy usiłowali dociec natury rzeczy i stworzyć lepszy i bardziej zaawansowany świat.
Teraz to miejsce gdzie wpadają właściciele K40 po pomoc bo to "niezwykle zaawansowane technologicznie urządzenie" ich przerasta
Świat schodzi na psy.
Teraz to miejsce gdzie wpadają właściciele K40 po pomoc bo to "niezwykle zaawansowane technologicznie urządzenie" ich przerasta

Świat schodzi na psy.
"Kiedy niesprawiedliwość staje się prawem, opór staje się obowiązkiem".
Thomas Jefferson.
Thomas Jefferson.
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 2
cinematic2 pisze: ↑14 kwie 2019, 01:28Kiedyś fora to były miejsca wymiany doświadczeń ludzi, którzy usiłowali dociec natury rzeczy i stworzyć lepszy i bardziej zaawansowany świat.
Właśnie dlatego zamiast pisać taki post powinieneś spróbować pomóc koledze w potrzebie. Pisząc nie na temat sprowadzasz forum na psy...
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Nie pozostaje nic innego jak tylko powiedzieć:cinematic2 pisze: ↑14 kwie 2019, 01:28Kiedyś fora to były miejsca wymiany doświadczeń ludzi, którzy usiłowali dociec natury rzeczy i stworzyć lepszy i bardziej zaawansowany świat.
Świat schodzi na psy.

-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
Muszę powiedzieć, że rozumiem obie strony. Bo z jednej strony - maszyny k40 są zdaje się raczej proste, a z drugiej strony odpowiedzi na poziomie z elektroda.pl to nie jest miła rzecz. Niestety nie mam ani nie miałem rzeczonego k40 więc poradami nie posłużę. I należy mieć chyba tylko pretensję do ...innych użytkowników K40 że po tym jak rozwiązali swoje problemy i znają maszynkę - nie chcą pomóc.Kiedyś fora to były miejsca wymiany doświadczeń ludzi, którzy usiłowali dociec natury rzeczy i stworzyć lepszy i bardziej zaawansowany świat.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
setki filmików na youtube a tu kolega wyjeżdża z pretensjami że mu ktoś pomóc nie chce, sterowniki wgrałeś?
Zresztą oglądaj, od rozpakowania po modyfikacje...
https://www.youtube.com/results?search_ ... aser+setup
Zresztą oglądaj, od rozpakowania po modyfikacje...
https://www.youtube.com/results?search_ ... aser+setup
I don't like principles, I prefer prejudices