Nowa odsłona forum
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
Re: Nowa odsłona forum
Ty mówisz o prywatnych wiadomościach przez forum czy wiadomości na maila? bo wcale nie trzeba mieć konta na forum żeby wysłać wiadomość użytkownikowi na maila, wtedy normalnie odpisujesz a nie szukasz nieistniejących profili na forum
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
Tak mówię o e-mail za pośrednictwem forum i tak jak pisałem wcześniej nie umiałem tego zrobić poprostu zobaczyłem że wiadomość przyszła z adresu [email protected] więc pomyślałem że klikając na odpowiedz wiadomość pójdzie do admina a to bez sensu.. Teraz otworzyłem szczegóły nadawcy i rzeczywiście widać że adres do odpowiedzi jest inny. Nie było tematu 

...Programowanie ma to do siebie, że urzeczywistnienie nawet najbardziej
oczywistego pomysłu jest znakomitą definicją słowa "frustracja"...
oczywistego pomysłu jest znakomitą definicją słowa "frustracja"...
-
Autor tematu - Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 48
- Kontakt:
I udało się odtworzyć punkty ze starej wersji forum 
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Super....Pomógł. wróciło. Czyli jest sens teraz pomagać. A to takie proste. Jest jakaś motywacja. pomagać.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
A mnie, choć w poprzednim wcieleniu forum sporo się nazbierało, jakoś nigdy nie zależało na tym, żeby mi w ten sposób "pomagać". Jeśli moja informacja kogoś naprowadziła na właściwe rozwiązanie, to fajnie, nie musi tego potwierdzać.
To takie trochę "żebrolajkowanie" z fejsbuka. Podoba ci się, daj lajka. Mnie lajki nie potrzebne, tym bardziej, że to działa tylko w jedną stronę. Bo nie uważacie, że oprócz przycisku "pomógł" w tym momencie powinien się taż pojawić drugi przycisk, tak dla równowagi, nazwany "zaszkodził"?
To takie trochę "żebrolajkowanie" z fejsbuka. Podoba ci się, daj lajka. Mnie lajki nie potrzebne, tym bardziej, że to działa tylko w jedną stronę. Bo nie uważacie, że oprócz przycisku "pomógł" w tym momencie powinien się taż pojawić drugi przycisk, tak dla równowagi, nazwany "zaszkodził"?

-
- Posty w temacie: 15
Czemu ostatnio nagminnie bez zalogowania na forum nie działa www.cnc.info.pl/portal ?
Zresztą po zalogowaniu też nie działa
Zresztą po zalogowaniu też nie działa

-
- Posty w temacie: 15
Normalnie:
Po zalogowaniu przenosi do strony głównej, taki pożytek.
Kiedyś cnc.info.pl/portal nie działało raz na kilkanaście dni, teraz raz na kilka ruszy
Generalnie ten widok przeglądania "aktualności" na forum był dla mnie dosyć wygodny, szkoda że się to wysypało.

Po zalogowaniu przenosi do strony głównej, taki pożytek.
Kiedyś cnc.info.pl/portal nie działało raz na kilkanaście dni, teraz raz na kilka ruszy

Generalnie ten widok przeglądania "aktualności" na forum był dla mnie dosyć wygodny, szkoda że się to wysypało.